Moss v FK Eik Tønsberg 871 09.03.2022

 

Onsdag 09.03.2022: Moss v FK Eik Tønsberg 871 

Etter å ha kommet hjem fra Danmark tirsdag kveld, skulle jeg bare være hjemme et par dager før jeg dro nedover igjen, og hadde egentlig ingen store planer for onsdagen. Min kompis Jon Erik viste seg imidlertid å muligens være litt rastløs denne dagen, og følte for en tur ut, samtidig som han vel manglet en kamp på Melløs kunstgress, der Moss sitt A-lag skulle måle krefter mot FK Eik Tlnsberg 871 i en treningskamp. Jeg var nok tross alt ganske lett å overtale, og ble til slutt med, slik at Moss var destinasjonen da Jon Erik plukket meg opp med i underkant av en time til kampstart, og snart parkerte vi utenfor brakka på Melløs.

Mens Moss går løs på en ny sesong i 2. divisjon, må den nye Tønsberg-klubben ta fatt på nok en sesong i 3. divisjon, etter at de i fjor høst mistet avdelingstittelen og opprykket i siste serierunde. Representanter for hjemmefansen hadde i anledning kveldens treningskamp kostet på seg litt pyro som ble antent fra hovedtribunen inne på Melløs Stadion mens spillerne kom ut for å gå over til kunstgresset ved siden av. Det var langt mer fyrverkeri enn det det var på banen i en målløs første omgang som Jon Erik og jeg i stor grad benyttet til å slå av en prat med en av de unge Fredrikstad-guttene i MFK-troppen.

For å ta dette veldig raskt og greit, løsnet det for hjemmelaget etter pause, og tjue minutter ut i andre omgang sendte Vetle Hellestø vertene i føringen. I det 74. minutt doblet mossingene deretter ledelsen fra straffemerket, ved en spiller hvis navn nærmest ruller av tunga – nemlig Kabamba Tumba Kalabatama. I det 83. minutt satt Claudio Braga spikeren i kista og fastsatt sluttresultatet til 3-0 foran det jeg hadde talt meg frem til å være 72 tilskuere. Underholdningen kom med målene etter pause, og forhåpentligvis ble begge lags trenere litt klokere foran seriestart. Moss sies for eksempel å ha hatt tre prøvespillere i aksjon. For vår del bar det rett hjem, og jeg hadde jo en ny tur å pakke for.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Moss v FK Eik Tønsberg 871  3-0 (0-0)
Friendly
Melløs kunstgress, 9 March 2022
1-0 Vetle Hellestø (65)
2-0 Kabamba Tumba Kalabatama (pen, 74)
3-0 Claudio Braga (83)
Att: 72 (h/c)
Admission: Free

Next game: 11.03.2022: Lyngby BK v Nykøbing FC
Next norwegian game: 19.03.2022: Fredrikstad v Ull/Kisa
Previous game: 07.03.2022: AGF Aarhus v FC Nordsjælland
Previous norwegian game: 28.02.2022: Idd v Sarpsborg FK

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg