Sprint-Jeløy v Fredrikstad 2 14.05.2023

 

Søndag 14.05.2023: Sprint-Jeløy v Fredrikstad 2

Etter et par dager i Stockholm, hadde jeg tatt nattbussen tilbake til Oslo, der jeg ankom tidlig søndag morgen. Derfra var det bare å komme seg med toget hjem til Fredrikstad, og dermed unne seg et par timers ekstra søvn etter en ikke altfor god natts søvn på bussen. Det ble imidlertid ikke altfor mange timer med hvile hjemme før jeg var på farten igjen, for Jon Erik hadde tenkt seg på FFK 2 sin bortekamp mot Sprint-Jeløy, og jeg var naturligvis ikke spesielt vanskelig å overtale, så turen gikk snart mot Moss og Jeløya.

For de som ikke var utestengt fra FFKs kamper kostet det visstnok 50 kroner for honnør eller student, mens den ene fremmøtte valgte å være ‘snill gutt’ mens kampen demonstrativt ble beskuet fra utsiden av nettinggjerdet, der man på Bellevue har fritt innsyn fra veien(e) utenfor – i hvert fall på den ene kortsiden og den ene langsiden. Man kan jo alltids håp at en eller flere av slangene fra ormebolet som er FFK-administrasjonen satt i vrangstrupen om de så kampen på TV, men så virker dessverre ikke å ha skjedd. Dette var for Sprint sin del kanskje også en aldri så liten test før de skulle møte førstelaget til nettopp FFK i cupens første ordinære runde kun ti dager senere.

Nå var det imidlertid 3. divisjon avdeling 4 det skulle dreie seg om, og før denne helgen hadde Pors ledet an med fem seire av fem mulige og dermed full pott. To poeng bak hadde duoen Eik Tønsberg og Vindbjart fulgt; med Mandalskameratene ytterligere ett poeng bak der igjen. Jeg tippet før sesongstart at det ville kunne stå mellom Pors og Eik Tønsberg, og det så ikke ut som noe veldig dårlig tips. Hverken Sprint-Jeløy eller FFK 2 vil være å finne i toppen, men før denne helgen hadde FFK 2 befunnet seg midt på tabellen med sju poeng på sine fem kamper, mens Sprint lå på nedre del med en fangst på fire poeng hittil.

Det var Sprint som tok ledelsen i det sjuende minutt med Abdul Abdulkadir, og et FFK 2 som denne gang stilte nesten uten spillere fra A-lagstroppen hadde lite å svare med. Det gikk sakte med gjestene når de hadde ball, og når det også ble en del feilpasninger, fikk de problemer med et Sprint-Jeløy som i det 25. minutt doblet ledelsen ved Gustav Skaug. 2-0 var også stillingen ved pause, og kort fortalt ble det ingen endring på det i løpet av den andre omgangen. Dermed ble det seier og tre poeng til hjemmelaget som kan komme godt med i deres kamp for fornyet kontrakt. Det må de for min del gjerne klare på bekostning av en av andrelagene…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Sprint-Jeløy v Fredrikstad 2 2-0 (2-0)
3. divisjon avd. 4
Bellevue, 14 May 2023
1-0 Abdul Abdulkadir (7)
2-0 Gustav Skaug (25)
Att: Ca. 150+ (est)
Admission: Free (otherwise 50 NOK concession)

Next game: 15.05.2023: Østsiden v Moss 2
Previous game: 13.05.2023: Hammarby Talang FF v Umeå FC
Previous norwegian game: 11.05.2023: Drøbak/Frogn 2 v Idd

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg