Østsiden v Torp (@ Østfoldhallen) 27.02.2023

Mandag 27.02.2023: Østsiden v Torp (@ Østfoldhallen)

Igjen var det Østfoldhallen som var åsted for min kamp for dagen, eller rettere sagt kvelden, for treningskampen mellom Østsiden og Torp hadde uvanlig sen kampstart for Østfold å være. Klokken Først 20.30 skulle kampen sparkes i gang, og det hadde sikkert noe med bookede treningstider i hallen å gjøre, men jeg måtte til og med dobbeltsjekke om jeg ville komme meg hjem igjen med bussen(e) etter kamp før jeg tok turen over til den andre siden av elva kun for å bli møtt av låste dører i Østfoldhallen. Det kom flere til som ikke kom seg inn, men det var heldigvis folk der inne, og det kom snart noen som skulle ut og kunne åpne fra innsiden

Med to divisjoners forskjell i Øssias favør, skulle man kanskje tro at det skulle bli nokså grei skuring, men torpingene ville det annerledes. Etter at det ikke hadde skjedd stort den første halvtimen, fikk Torp et straffespark. Jeg så selv ikke noe galt, men dommeren signaliserte en dytt i ryggen på Kenth Børresen, så man får tro det var greit. I kampens 34. minutt steg kaptein Andreas Jonassen frem og sendte straffesparket i mål. 0-1. Tre minutter senere var vi imidlertid like langt da Benjamin Gangfløt sendte i vei et innoverskrudd frispark som gikk rett i mål i bortre hjørne. Dermed sto det 1-1, og det var også stillingen ved pause.

Det skulle bli en enda mer begivenhetsrik andreomgang, og Gangfløt var igjen på farten da han i det 59. minutt sendte Øssia i ledelsen 2-1. Torps evigunge storscorer Kenth Børresen utlignet til 2-2 halvveis ut i omgangen. I det 73. minutt ga Artini Habaki på nytt Øssia ledelsen, men Torp ga seg ikke, og utlignet kun to minutter etter. Det så for meg ut som om Andreas Jonassen scoret sitt andre, uten at jeg skal være bombastisk. Gleden var kortvarig, for sekunder senere hadde Magnus Andresen scoret for Øssia, og nå klarte de også å holde unna. Enal Hasurdzic fastsatt sluttresultatet til 5-3 mot slutten, etter et dribleshow, men Torp kan ta med seg mye positivt fra denne kampen. For Øssia sin del klarte jeg fortsatt å bli helt klok på de, men vet de visstnok hadde slitt med blant annet sykdom tidligere i oppkjøringen, og det var fortsatt en stund til alvoret virkelig startet.

Østsiden v Torp 5-3 (1-1)