Østsiden v Rakkestad 09.08.2021

 

Mandag 09.08.2021: Østsiden v Rakkestad

Etter en helg med fotball i Sverige, var jeg på vei hjem igjen, og avhengig av hvor mye krøll styresmaktenes uniformerte lakeier klarte å stelle i stand for meg oss bussen min på grensen, var planen å dra rett på kamp på Østsiden på vei hjem etter ankomst Fredrikstad. Jeg regnet i utgangspunktet med å ha nokså god tid, men til tross for svært lite trafikk ved grensen, klarte de der å overgå seg selv ved å sørge for å forsinke bussen med å holde oss igjen i hele to og en halv time! Da verdens lengste ID-sjekk og tregeste tollkontroll (i tre omganger) omsider var unnagjort, ventet teststasjonen, og det ble snart klart at jeg faktisk ville få svært dårlig tid. Men kanskje oppnådde de det de ønsket; å skremme noen av passasjerene fra å krysse grensen igjen med det første..?

Da jeg etter langt om lenge og lengre enn langt ankom tilbake i Fredrikstad og kom meg med bussen, var det nok allerede bortimot klart for avspark på Østsiden Stadion, der Østsiden skulle teste formen en siste gang før seriestarten med en treningskamp mot divisjons-kollega Rakkestad. Jeg hoppet av på Lundheim og strenet bort til stadion, der Øssia-patriot satt på sin faste plass på gressvollen bak det ene målet og kunne fortelle at det var spilt ti minutter og at det fortsatt var målløst. Jeg har uansett ikke tenkt til å gå veldig i dybden her så kort etter mitt forrige besøk på til Østsiden, men de var nok ute etter å reise kjerringa etter 1-3 for Kolbotn i forrige treningskamp.

Jeg hadde ikke fått satt meg ned på gresset ved siden av Arild før Thomas Kolseth sende vertene i føringen 1-0, og 25 minutter ut i kampen fikk Øssia også straffespark. Det omsatte Said Barakat i scoring, og dermed 2-0. I det 34. minutt besørget Magnus Andersen 3-0, og det var stillingen før pause. Enal Hasurdzic økte ytterligere etter hvilen, før Barakat scoret sitt andre fra straffemerket og fastsatt sluttresultatet til 5-0 ti minutters tid før slutt. Solid hjemmeseier, men jeg var likevel ikke overbevist om at Øssia kan utfordre favorittene Råde og Sprint, slik Arild håper og tydeligvis tror. Jeg spår at de blir å finne i sjiktet bak de 3-4 første. For Rakkestad sin del var dette ikke betryggende, og det er vel kanskje heller ikke veldig overraskende at jeg spår de i nedre del av tabellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Østsiden v Rakkestad 5-0 (3-0)
Friendly
Østsiden Stadion, 9 August 2021
1-0 Thomas Kolseth (13)
2-0 Said Barakat (pen, 26)
3-0 Magnus Andresen (34)
4-0 Enal Hasurdzic (58)
5-0 Said Barakat (pen, 80)
Att: 69 (h/c)
Admission: Free

Next game: 13.08.2021: Tårnby FF v Ringsted IF
Next norwegian game: 28.08.2021: Jerv v Fredrikstad
Previous game: 08.08.2021: FBK Karlstad v IFK Åmål
Previous norwegian game: 05.08.2021: Sande/Berger v Åskollen

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg