Kråkerøy v Borgen (@ Østfoldhallen) 03.02.2023

 

Fredag 03.02.2023: Kråkerøy v Borgen

Det var ingen grunn til å hvile på laurbærene selv om det var under et døgn siden hadde kommet hjem fra en tur til England og Isle of Man. Det sto fotball på menyen i nærområdet, så da måtte jeg nesten ut en tur og titte på, selv om det dreide seg om en treningskamp i Østfoldhallen, der Kråkerøy skulle måle krefter med Borgen. Det var altså to 4. divisjonslag som skulle i aksjon mot hverandre, og jeg busset utpå ettermiddagen over til den andre siden av elva, der det skulle være avspark klokken 17.30

Kråkerøy ble i fjor nummer to bak Råde – foran Drøbak/Frogn på målforskjell – og håper nok å kunne kjempe i toppen i år igjen. Jeg har selv en følelse av at det kan bli tøft å gjenta det og kjempe med Råde og Drøbak/Frogn i år, men det vil tiden vise. Personlig tror jeg også at Borgen skal være mer enn fornøyd om de klarer å gjenta fjorårets sjuendeplass, men det har kanskje også noe å gjøre med at de tydeligvis aldri gjør det spesielt godt når jeg ser de i aksjon. 0-1-6 var Borgens fasit med meg som tilskuer, og den statistikken skulle ikke forbedres denne dagen.

Kråkerøy tok en tidlig ledelse ved Fredrik Arni Bjørgulfsen, og var i realiteten aldri truet. Før pause hadde Edvard Andresen og Isac Jonsson puttet på ett hver, slik at det sto 3-0 halvveis. Kråkerøy var rett og slett et hakk bedre gjennom kampen, og halvveis ut i andre omgang økte Stian Østli Madsen til 4-0 og fastsatt med det sluttresultatet. Sikkert en grei økt i Østfoldhallen denne fredagen; så får man håpe at også begge de to lagene fikk noe ut av det.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Kråkerøy v Borgen 4-0 (3-0)
Friendly
Østfoldhallen, 3 February 2023
1-0 Fredrik Arni Bjørgulfsen (4)
2-0 Edvard Andersen (37)
3-0 Isac Jonsson (39)
4-0 Stian Østli Madsen (68)
Att: Ca. 65-70 (est)
Admission: Free

Next game: 04.02.2023: Kongsvinger v Fredrikstad
Previous game: 01.02.2023: Brigg Town v Boston Town
Previous norwegian game: 25.01.2023: Fram Larvik v Pors (@ Månejordet)

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg