Veum v Greåker 2 18.10.2023

 

Onsdag 18.10.2023: Veum v Greåker 2

Det var denne dagen ingen kamper i kretsen der to førstelag skulle måle krefter, så i stedet falt valget etter hvert på oppgjøret på Merkurbanen, der Veum skulle være vertskap for Greåker 2. Der ville bortelaget være klare for opprykk med seier, og i og med at de også hadde vunnet det omvendte oppgjøret med hele 21-0 tidligere i sesongen, var det kanskje å forvente at det også ville kunne bli en del mål denne gangen også. Det dreide seg om 7. divisjon Østfold avdeling 1, der Greåker 2 ledet med ett poeng på Skiptvet, og mens sistnevnte kun hadde én kamp igjen, hadde Greåker 2 denne i tillegg. Veum på sin side hadde i sin forrige kamp tatt sin første seier og sine første poeng noen sinne med seieren over Aremark, og har utvilsomt tatt skritt i løpet av denne sesongen, men det var altså tøffere motstand som ventet nå.

Jeg fikk besøk av Hilde, som jeg ble stående og se kampen med, og denne gang gikk det for øvrig litt roligere for seg enn forrige gang. Som ventet kunne vi nokså raskt fastslå at Veum ville kunne få en tung dag på jobben, og etter et snaut kvarter tok gjestene ledelsen takket være et skudd som snek seg inn nede ved stolpen. Man har for øvrig fortsatt ikke klart å oppdatere med målscorerne fra denne kampen, men etter drøyt halvspilt omgang doblet Greåker 2 uansett ledelsen. Veum fikk først blokkert, men gjestene fikk kranglet inn 0-2. Fem minutter senere hadde gjestene en stor sjanse, men Veum-keeperen vartet opp med en enorm redning. Han kunne dog lite gjøre da en Greåker-spiller vendte opp og satt inn 0-3 i det 38. minutt, og allerede et snaut minutt senere sto det 0-4, som også var pauseresultatet.

I det 52. minutt økte gjestene til 0-5, og fem minutter senere var det duket for ny scoring. En kanon av et skudd smalt i tverrliggeren og ned, og ballen havnet hos en Greåker-spiller som dunket inn 0-6. Vi var sekunder unna å passere timen spilt da bortelaget økte til 0-7, og vi begynte å lure på om det kunne bli virkelig stygt likevel. Nå vil noen påpeke at 0-7 i seg selv er ganske stygt, men tatt i betraktning blant annet det omvendte oppgjøret, så ikke dette like stygt ut, og selv om gjestene var nære på ny scoring noen minutter senere, da de prøvde seg fra bortimot 35 meter, fikk rygget og slått over, og Greåker virket etter hvert litt ferdigspilt. Raymond Kvisvik hadde for øvrig også sagt seg fornøyd med dagens innsats og gått av, og Veum kom litt mer med, men den siste halvdelen av andre omgang føltes tross alt litt ut som en transportetappe. 0-7 endte det, og Greåker 2 blir å finne i 6. divisjon neste år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Veum v Greåker 2 0-7 (0-4)
7. divisjon Østfold avd. 1
Merkur # 1, 18 October 2023
0-1 (15)
0-2 (24)
0-3 (38)
0-4 (39)
0-5 (52)
0-6 (57)
0-7 (60)
Att: 21 (h/c)
Admission: Free

Next game: 19.10.2023: Kambo v Lervik
Previous game: 16.10.2023: Tune v Skogstrand

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg