Torp v Trosvik 07.08.2023

 

Mandag 07.08.2023: Torp v Trosvik

Mens folk flest var bekymret for det varslede uværet Hans og dens eventuelle herjinger, bestemte jeg meg for å trosse værmeldingene og ta turen ut for å se litt fotball. Siden vi fortsatt var inne i sommerens ‘tørkeperiode’ hva norsk fotball gjelder, valgte jeg nemlig å benytte anledningen når Torp tross alt hadde invitert Trosvik til treningskamp. Tørkeperiode var det imidlertid ikke ute, så jeg måtte forhøre meg om hvorvidt det faktisk ble kamp eller om de involverte hadde latt seg skremme av værmeldingen, men Kenth Børresen hevdet at det ikke var noe som foreløpig skulle tilsi avlysning, og lovet å gi beskjed om det skulle endre seg. Det trengte han heldigvis aldri å gjøre, for kamp ble det.

Her i dette området slapp vi tydeligvis billig unna Hans sine herjinger, og også denne mandagen kom det mindre regn her enn mange hadde fryktet. Til tross for en heftig skur eller to i løpet av kvelden, var det slett ikke så verst. Torp spiller som kjent i 6. divisjon, der de denne sesongen gjør det meget godt, mens Trosvik er å finne i 5. divisjon etter opprykket i 2021. Mye tyder på at dette kan vise seg å bli en 5. divisjons-oppgjør i 2024, men nå skal vi selvsagt ikke ta noen verdens ting på forskudd. Nå har jeg ingen voldsomt inngående kjennskap til Trosvik-laget, men ved ankomst Sportsplassen så jeg at Torp i hvert fall så ut til å manglet et par av sine brikker.

Det var da også Trosvik som tok tak i kampen og også tok ledelsen i det 9. minutt, da et flott innlegg ble fulgt opp med en like fin heading, og det sto dermed 0-1. Trosvik fortsatte å kjøre på, og vi lurte litt på om det kanskje var en aldri så liten divisjonsforskjell vi så gjøre seg gjeldende i første omgang. Gjestene var nære på å doble ledelsen med et skudd som Torp-keeper Chrisse Hansen fikk slått i tverrliggeren. På overtid av første omgang var Trosvik frempå igjen med et skummelt innlegg som igjen slo i tverrliggeren. Jeg hadde talt meg frem til at vi var 23 fremmøtte tilskuere som hadde trosset værgudene, og de kunne konstatere at det sto 0-1 ved pause.

Etter sidebyttet doblet Trosvik ledelsen i det 53. minutt, og det skjedde i form av et skudd nede i hjørnet. 0-2, men Torp virket å henge bedre med nå, og det hadde jevnet seg mye mer ut. Med et kvarter igjen var Torp veldig nære på en redusering, med headingen fra Emil Thorvaldsen gikk i tverrliggeren. I stedet fikk Trosvik straffespark med drøyt fem minutter igjen, og det betød 0-3. På overtid satt de også spikeren i kista med 0-4, slik at det dermed ble litt unødvendig stygt for torpingene til slutt. Forhåpentligvis hadde de uansett fått en grei gjennomkjøring før alvoret skulle starte opp igjen og de skulle fortsette jakten på avdelingstittel og opprykk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Torp v Trosvik 0-4 (0-1)
Friendly
Sportsplassen, 7 August 2023
0-1 ?? (9)
0-2 ?? (53)
0-3 ?? (pen, 85)
0-4 ?? (90+1)
Att: 23 (h/c)
Admission: Free

Next game: 08.08.2023: Hafslund v Kambo
Previous game: 29.07.2023: Sarpsborg FK v Ekholt

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg