Torp v Bøn 25.03.2023

 

Lørdag 25.03.2023: Torp v Bøn

Denne helgen var det igjen klart for cupkamper, og denne lørdagen vurderte jeg å se en av disse, men så at det denne dagen også ville være mulig å få med seg to kamper dersom man valgte ‘riktig’. At cupkampen mellom Østsiden og Kråkerøy som hadde blitt flyttet inn i Østfoldhallen også hadde fått sent avspark, samtidig som Torp hadde arrangert treningskamp mot Bøn med tidlig avspark, gjorde det nemlig mulig å få med seg begge de to, og det var denne kombinasjonen jeg endte opp med å gå for.

I disse dager er det vel ikke så ofte at Torp er vertskap for klubber fra andre kretser, men nå de altså være det. Bøn hører hjemme i Eidsvoll kommune, og hadde bevilget seg en aldri så liten helgetur til Fredrikstad, der de også skulle ut på byen denne lørdagskvelden. Bøn spiller i Akershus-kretsen, der de i fjor vant 6. divisjon og dermed er nyopprykket til 5. divisjon i år. Man skulle tro at det dermed kunne være en passende motstander å måle krefter med for Torp, som jeg selv har som en av favorittene til å rykke opp fra sin 6. divisjons-avdeling i år.

Dagens første kamp skulle altså spilles på Sportsplassen på Torp, som jo er en av mine gamle boltreplasser fra min barndom, og jeg hadde vurdert å gå til fots dit opp, men brukte såpass med tid på å få ut fingeren at jeg endte opp med å måtte ta bussen. Da jeg ankom, var forbrødringen allerede i gang på Sportsplassen, og det virket som om noen av aktørene allerede hadde fokus på kveldens forlystelser. Foreløpig var også temperaturen slik at det heller ikke var nødvendig å søke ly inne i ‘peisestua’ i klubbhuset mens jeg ventet på avspark.

Jeg må innrømme at jeg denne dagen ikke var så oppmerksom som jeg burde ha vært med tanke på målscorere og tidspunktet for scoringene, og det skyldes i stor grad at jeg faktisk ble stående i telefonen fra rett før avspark og til rett før pause, og i tillegg fikk visse utfordringer med telefonen. Likevel registrerte jeg selvsagt at Torp puttet på både ett, to og tre i løpet av første omgang, og gikk til pause med ledelsen 3-0. Gjestene fra Akershus hadde dermed en viss jobb å gjøre i andre omgang.

I stedet puttet Torp på ytterligere tre mål etter hvilen, før Bøn reduserte til 6-1 på et frispark. Det ble også sluttresultatet på Sportsplassen, men Bøn-gutta hadde åpenbart ikke mistet humøret av den grunn. Nå gledet de seg til en tur på byen, og det var tydelig at de ville se igjen flere av Torp-spillerne der. Man ser i ettertid at Bøn åpenbart hygget seg i Fredrikstad og også satt pris på både byen og den herlige dialekten, om man skal tro sosiale medier. Selv skulle jeg videre til Østfoldhallen for å se cupkamp, så det var bare å komme seg med bussen mot Fredrikstad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Torp v Bøn 6-1 (3-0)
Friendly
Sportsplassen, 25 March 2023
1-0
2-0
3-0
4-0
5-0
6-0
6-1
Att: 24 (h/c)
Admission: Free

Next game: 25.03.2023: Østsiden v Kråkerøy (@ Østfoldhallen)
Previous game: 24.03.2023: Kråkerøy 2 v Gresvik (@ Østfoldhallen)

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg