Kråkerøy 2 v Gresvik (@ Østfoldhallen) 24.03.2023

 

Fredag 24.03.2023: Kråkerøy 2 v Gresvik (@ Østfoldhallen)

Denne fredagens fotballmeny i lokalområdet begrenset seg til en treningskamp mellom Kråkerøy og Gresvik i Østfoldhallen. I og med at Kråkerøy allerede dagen etter skulle ut i cupkamp mot Østsiden, forsto jeg at det ville dreie seg om Kråkerøy andrelag. Slikt sett ville det være to 5. divisjons-lag som skulle måle krefter, og selv om jeg må innrømme at jeg nå begynte å bli litt lei av Østfoldhallen, valgte jeg å ta turen over for å titte. Det var bare å komme seg med bussen inn til Fredrikstad og neste buss videre opp til Østfoldhallen.

Der rakk jeg før avspark å veksle noen ord med Kråkerøy-trener Bakkehaugen, og lurte litt på hva han tenkte foran seriestart i 4. divisjon. Han håpet at Kråkerøys A-lag skulle klare å kjempe med trioen Råde, Drøbak/Frogn og Askim Fotball, og det var litt interessant, for dette er de fire jeg selv har tippet på de fire første plassene (i en eller annen rekkefølge). Nå var det imidlertid altså Kråkerøys andrelag som skulle i aksjon mot et Gresvik som jeg personlig var litt spent på foran seriestart. Det var Gresvik som skapte de første to-tre sjansene uten å få ballen i mål, mens Kråkerøy 2 deretter produserte noen sjanser men heller ikke de fikk nettkjenning. Det var målløst til pause.

Kråkerøy 2 var nære på da de tolv minutter etter pause så en avslutning reddet på streken, og det gikk ikke altfor mange minuttene før det i stedet smalt i motsatt ende av banen. Det var Patrick Lien som i det 62. minutt ekspederte et innlegg kontant i mål, og med det sørget for 0-1. Noen minutter senere leverte Gresvik-keeperen en parade som hindret Kråkerøy-scoring, før de grønne og hvite også hadde en avslutning like utenfor. Med et snaut kvarter igjen fikk laget fra ‘blomsterøya’ en kjempesjanse, men Gresvik fikk reddet helt inne på streken. De blå holdt ut, og det endte 0-1 foran det jeg talte meg frem til å være 42 tilskuere. Fornøyd med dagens dont satt jeg deretter raskt kursen hjemover.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Kråkerøy 2 v Gresvik 0-1 (0-0)
Friendly
Østfoldhallen, 24 March 2023
0-1 Patrick Lien (62)
Att: 42 (h/c)
Admission: Free

Next game: 25.03.2023: Torp v Bøn
Previous game: 23.03.2023: Trosvik v Driv

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg