Torp 2 v Hvaler 31.08.2021

 

Tirsdag 31.08.2021: Torp 2 v Hvaler

Da jeg tidligere på dagen hadde dratt av sted for å se kampen mellom Yven og Nylende på Yvenbanen, hadde jeg ingen øvrige fotball-relaterte planer den kvelden, men da Trond Sæterøy ga meg skyss derfra, endret det seg. Idet vi var i ferd med å passere Torp, registrerte jeg tilfeldigvis at det var aktivitet på Torp Idrætsplass, og skjønte jo sporenstreks at det selvsagt var kamp der. En aldri så liten rask sjekk viste at Torp 2 spilte mot Hvaler, og at kampen hadde begynt et kvarters tid tidligere, så jeg bestemte meg for å gi beskjed om at Trond bare kunne slippe meg av der. Han endte i stedet opp med å bli med inn og kikke på.

Jeg ville jo selvsagt aldri i verden regnet dette som en ny bane om jeg ikke hadde vært der før, når man kommer såpass sent, men jeg synes det er artig å følge med på de lokale klubbene, og ikke minst et Torp som jeg selv har spilt for. Vi fikk høre at de sortkledde vertene allerede ledet 1-0, og innen lagene gikk til pause hadde torpingene doblet til 2-0. Jeg skal overhodet ikke gå detaljert til verks her, men det må nevnes at jeg med overraskelse oppdaget at en av aktørene på Torp er en kar jeg faktisk spilte sammen med. Regin Wernersen er vel ett år yngre enn meg, og holder åpenbart fortsatt koken, så det er imponerende.

Ikke bare holder han koken, men i en andre omgang der Hvaler gikk fullstendig oppløsning, scoret han til og med hattrick. Ikke verst av en som vel er 74-modell, men han overgås til og med i alder av Jon Arnesen som har passert 50. Imponerende, og det var også Torp 2 sin målproduksjon etter hvilen. En annen veteran, målsniken Kenth Børresen, fikk vel også en kasse eller to, og det endte til slutt med stygge sifre sett med Hvaler-øyne. 9-1 ble sluttresultatet, og etter denne bonuskampen var det bare å komme seg hjem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Torp 2 v Hvaler 9-1 (2-0)
7. divisjon Østfold avd. 2
Torp Idrætsplass, 31 August 2021
Att: 36 (h/c)
Admission: Free

Next game: 01.09.2021: Begby G19 v Tune G 19
Previous game: 31.08.2021: Yven v Nylende

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg