Sparta v Råde 24.02.2023

 

Fredag 24.02.2023: Sparta v Råde

Nok en gang måtte jeg til ‘der ingen skulle tru at nokon ville bu’ for å se kamp denne fredagen, men om jeg husker rett så hadde vel kampen mellom Sparta og Råde så vidt jeg vet blitt planlagt spilt i Råde. Nå var uansett Spartabanen kamparenaen som skulle benyttes, så det var dit jeg satt kursen for å se de to 4. divisjons-lagene måle krefter i en treningskamp. Der endte jeg opp sammen med sarpingene Trond Sæterøy og Kenneth Sørensen, og befant meg således i undertall, men det gikk bra denne gangen også.

Råde er nok naturligvis manges store favoritt til å vinne 4. divisjon Østfold for andre år på rad, selv om jeg mistenker at de også kan få tøff konkurranse av blant annet Drøbak/Frogn, og det var ingen tvil om at Sparta ville få sen tøff test. Sparta har jeg på sin side vært litt usikker på før sesongstart, men en av de fremmøtte denne kvelden hevdet at han ville være fornøyd med fornyet kontrakt for ytterligere en sesong. Det skal de da også ha muligheter til, og de skal vel være kapable til å ta poeng fra både den ene og den andre.

Det var en Sparta-spiller som først fikk nettkjenning, men det var dessverre i eget mål, og dessuten et litt snodig selvmål. Uansett sto det 0-1 i det åttende minutt, og ti minutter senere doblet tidligere Sparta-spiller Agron Novolani Rådes ledelse. Halvtimen var passert da Egzon Feka reduserte til 1-2 via stolpen, men Råde gjenopprettet tomålsledelsen før pause, og puttet ytterligere ett nokså tidig i andre omgang. Sparta ble ikke rundspilt, men Råde styrte, og brente også en rekke sjanser etter hvilen. Blant annet var det flere ganger stikkere gjennom som ble misbrukt. Det endte 1-4, og Agron Novolani noterte seg for to mål mot sin gamle klubb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Sparta v Råde 1-4 (1-3)
Friendly
Spartabanen, 24 February 2023
0-1 (og, 8)
0-2 Agron Novolani (18)
1-2 Egzon Feka (32)
1-3 (40)
1-4 (53)
Att: 37 (h/c)
Admission: Free

Next game: 25.02.2023: Østsiden v Drammens BK (@ Østfoldhallen)
Previous game: 23.02.2023: Rolvsøy v Gresvik

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg