Skjeberg Sport v Veum 20.02.2023

 

Mandag 20.02.2023: Skjeberg Sport v Veum

Når Skjeberg Sport spiller hjemmekamper, er det normalt sett vanskelig for meg å komme meg hjem igjen om kampen starter noe senere enn 19.00, men denne dagen hadde Trond tilbudt seg å være sjåfør og plukke meg opp, så da var det bare å ta oppstilling slik at han kunne hente meg som avtalt, og deretter sette kursen mot Skjeberg. Der skulle Skjeberg Sport denne kvelden spille treningskamp mot et nytt bekjentskap, nemlig Veum BK, som ble stiftet så sent som i fjor og nå forberedte seg på sin første sesong.

Det var vært litt spenning knyttet til hvor Veum vil spille sine hjemmekamper, og de hadde visst håpet å få bruke Veumbanen, men ting tydet nå på at det blir Kongstenbanen som i all hovedsak blir deres hjemmebane i 2023, og det bekreftet en av Veum-gutta før avspark. Han bekreftet også at de var fullstendig inneforstått med at det ville kunne bli en meget tøff sesong rent sportslig, men at de ikke ville miste motet og engasjementet av den grunn om det skulle gå litt tungt på banen. Nå skulle de få en forsmak på hva som venter i årets 7. divisjon.

Noen hadde allerede før avspark spådd mulig tosifret, og det startet bra for vertene da de allerede i kampens andre minutt gikk opp i 1-0. Et skudd gikk i tverrliggeren og ned, og var nok kanskje inne, men returen ble uansett satt i mål. Sett i ettertid er det mest overraskende at vi måtte vente til det 24. minutt før vi fikk ny nettkjenning, men skjebringene sløste noe aldeles voldsomt med sjansene, og det virket til tider som om de like gjerne ha siktet på det amerikanske fotballmålet bak mål og gått for en field goal. De fikk imidlertid puttet på et par til mot slutten av omgangen, og med 4-0 halvveis mistenkte vi at det likevel kunne bli litt stygt.

Det slo meg plutselig også at den lille tribunen på flanken av den ene langsiden må ha kommet til etter mitt forrige besøk her, for den var jeg ikke kar om å huske, og det ble vel om jeg husker rett også bekreftet. For å gjøre en lang historie kort, var det ingen tvil etter pause, da Skjeberg Sport puttet på flere ganger, og noen fikk også rett med sitt tips da sluttresultatet ble fastsatt til 10-0 i kampens nest siste ordinære minutt. Innimellom kunne vi se at det er noen i Veum-laget som har litt fotball i seg, og man kan jo håpe og tro at kompisgjengen ikke vil miste motivasjonen men fortsette å ha det moro sammen utover i årets sesong, og kanskje også ta et par skritt etter hvert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Skjeberg Sport v Veum 10-0 (4-0)
Friendly
Skjeberg Sportsplass, 20 February 2023
1-0 (2)
2-0 (24)
3-0 (39)
4-0 (43)
5-0 (48)
6-0 (58)
7-0 (65)
8-0 (pen, 79)
9-0 (80)
10-0 (89)
Att: 16 (h/c)
Admission: Free

Next game: 22.02.2023: Vålerenga v Raufoss
Previous game: 17.02.2023: Råde v Grei

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg