Selbak 2 v Berg 2 30.03.2022

 

Onsdag 30.03.2022: Selbak 2 v Berg 2

Kveldens plan hadde egentlig vært å ta turen opp til Torp for å se torpingene ta imot Tune til finale i Østfoldmesterskapet (kanskje bedre kjent som OBOS Cup), men det dukket opp skjær i sjøen da klubben som hadde fått hjemmebanefordel i finalen rett og slett ikke klarte å stille. Det var nok uten tvil Covid som fikk ta sin del av skylden denne gang, men hva skulle jeg nå drive med denne kvelden. Nå var det jo uansett nok å gjøre med planleggingen av den nært forestående UK-turen, men det er jo alltid greit å komme seg ut litt også, og selv om jeg ikke akkurat har for vane å storme til kamper med to reservelag involvert, overtalte Selbak-oppmann Anders Askedal meg til å igjen ta turen opp til Selbak Stadion der Selbak 2 skulle spille treningskamp mot Berg 2 på kunstgresset.

Selbak-trener Flemming Johansen har samlet et spennende lag, og klubben som et drøyt år tidligere var nære på å trekke seg fra seriespill da de slet med å stille lag, hadde nå to tilsynelatende slagkraftige lag. Andrelaget spiller i 7. divisjon, og det gjør også Berg 2, men de to vil være å finne i hver sin avdeling. Om jeg forsto Selbak-folket rett, var det et nokså sterkt andrelag vertene stilte med denne kvelden; inkludert et par spillere som visstnok ligger i skorpa til å kunne få noen førstelags-kamper utover i sesongen.

Ole Bergh sendte vertene i føringen fra straffemerket, og etter at Robin Aasen hadde doblet ledelsen, noterte Bergh seg for et andre, før gjestene reduserte til 3-1 på straffe. Det var også stillingen ved pause, men Selbak puttet fem mål til i andre omgangs første kvarter. Ytterligere et av Ole Bergh, to av Henrik Dalbakken og en pinne av både Arbnor Mjaki og Filip Sund sørget for at det sto hele 8-1 etter en times spill. I en periode virket det som om alt gikk inn, men kanskje tok vertene etter hvert foten litt av gassen, for den siste halvtimen fikk vi ingen nettkjenninger. Det endte dermed 8-1.

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Selbak 2 v Berg 2 8-1 (3-1)
Friendly
Selbak Stadion KG, 30 March 2022
1-0 Ole Bergh (pen, 19)
2-0 Robin Aasen (25)
3-0 Ole Bergh (33)
3-1 ?? (pen, 36)
4-1 Arbnor Mjaki (47)
5-1 Ole Berg (48)
6-1 Henrik Dalbakken (51)
7-1 Filip Sund (59)
8-1 Henrik Dalbakken (60)
Att: 9 (h/c)
Admission: Free

Next game: 31.03.2022: Askim Fotball v Ørje (@ Hovbanen)
Previous game: 28.03.2022: Selbak v Tveter

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg