Sarpsborg FK v Ekholt (@ Sarpsborg Stadion) 05.02.2023

 

Søndag 05.02.2023: Sarpsborg FK v Ekholt (@ Sarpsborg Stadion)

Jeg var muligens i ferd med å få et aldri så lite forklaringsproblem når Sarpsborg Stadion var i ferd med å bli min mest besøkte stadion så langt i 2023, men det skyldtes at det var åsted for VAR-testkampene som en rekke breddeklubber deltok i. Så også denne dagen, der jeg allerede hadde sett Askim Fotball beseire Begby med 3-2. Neste kamp skulle by på et oppgjør mellom Sarpsborg FK og Ekholt, og jeg hadde heldigvis med meg en medbragt bok jeg kunne lese litt i mens jeg fikk lov til å varme meg litt inne i kiosken der jeg også slo av en prat med en av de trivelige damene som jobber der.

Der fikk jeg etter hvert også selskap av både Trond Sæterøy og Stig-André Lippert, som selvsagt ikke lot sjansen gå fra seg til å slå fast at jeg måtte like meg godt i Sarpsborg siden jeg befant meg her igjen. Det var 4. divisjonslaget SFK mot et Ekholt-lag som er nyopprykket til 5. divisjon før årets sesong, og Ekholt hang ikke bare overraskende godt med lenge, men hadde også flere gode muligheter før SFK etter hvert tok ledelsen 1-0 ved Willy Sanneh i det 38. minutt. Helt på tampen av første omgang var SFK nære på igjen, men Ekholt fikk reddet helt inne på streken, og det sto dermed fortsatt 1-0 halvveis.

Divisjonsforskjellen ble mer tydelig etter pause, og Clirim Sulimani doblet sarpingenes ledelse ti minutter etter hvilen. SFK hadde deretter også et skudd i tverrliggeren før Willy Sanneh økte til 3-0 i det 69. minutt. Helt på tampen raknet det litt for Ekholt, og Clirim Sulimani økte til 4-0 før Andreas Melby puttet 5-0. I kampens siste ordinære minutt fikk Sulimani sitt hattrick og fastsatt sluttresultatet til 6-0. Det ble nok til slutt litt styggere enn det Ekholt egentlig fortjente, men nå kunne jeg uansett forlate Sarpsborg og komme meg med bussen tilbake mot folkeskikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Sarpsborg FK v Ekholt 6-0 (1-0)
Friendly (VAR test)
Sarpsborg Stadion, 5 February 2023
1-0 Willy Sanneh (38)
2-0 Clirim Sulimani (55)
3-0 Willy Sanneh (69)
4-0 Clirim Sulimani (85)
5-0 Andreas Melby (88)
6-0 Clirim Sulimani (90)
Att: 26 (h/c)
Admission: Free

Next game: 06.02.2023: Torp v Begby
Previous game: 05.02.2023: Askim Fotball v Begby (@ Sarpsborg Stadion)

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg