Østsiden v Drammens BK (@ Østfoldhallen) 12.02.2022

 

Lørdag 12.02.2022: Østsiden v Drammens BK

Denne lørdagen hadde jeg hatt flere muligheter oppe til vurdering. Ås og Navestad skulle blant annet møtes på banen til Skjeberg Sport. I Lystlunden i Horten skulle Ørn spille to treningskamper. Til og med en tur til Romerike ble vurdert, for der skulle både Rælingen og Skedsmo spille. Men til syvende og sist var det delvis været som ble det avgjørende, for det var meldt temmelig utrivelig vær, og derfor passet det kanskje greit å søke ly innendørs. I Østfoldhallen skulle Østsiden i aksjon mot Drammens BK kl. 14.00, før Kvik Halden skulle måle krefter mot Notodden kl. 16.00, og jeg valgte til slutt å gå for denne ‘dobbelen’. Spesielt ettersom FFK skuffende nok ikke hadde tatt seg bryet med å bekrefte FFK 2 sin kamp mot Grei på Fredrikstad Stadion.

Etter å ha busset over til Rolvsøy via et bussbytte i Fredrikstad sentrum, ankom jeg Østfoldhallen med få minutter til avspark, og traff umiddelbart på Trond Sæterøy, som sto i passiar med André Wauthier. Sammen med disse to så jeg mesteparten av dagens første kamp, der to 4. divisjons-klubber fra hver sin krets skulle møtes til duell. Østsiden endte forrige sesong på en 5. plass i Østfold-kretsens 4. divisjon. Motstander Drammens BK, som tydeligvis hadde fått leie eller låne Strømsgodsets buss, er en klubb jeg vet svært lite om, men de hadde på sin side endt på tredjeplassen i Buskerud-kretsens 4. divisjon. Østsiden hadde fått hele 0-7 i sekken av Grei en uke tidligere, men en Øssia-kompis syntes likevel å ha god tro på at dagens motstander var en de burde vært fullt på høyde med og vel så det.

Det var imidlertid laget fra Drammen som var farligst frempå ved noen anledninger i en førsteomgang som må sies å ha vært temmelig kjedelig for den nøytrale tilskuer. Jeg regnet meg frem til at det var 48 tilskuere som foreløpig hadde tatt turen til Østfoldhallen, og de hadde ikke vært vitne til noen festforestilling da jeg etter hvert benyttet pausen til å unne meg en rask røykepause på utsiden og samtidig konstatere at drittværet fortsatte med regn og vind. Det var egentlig bare å komme seg raskt inn igjen og håpe på noe mer underholdning ute på kunstgresset i andre omgang.

Ti minutter ut i andre omgang fikk vi i hvert fall en scoring, og det var Marcus Næslund Haugland som ga drammenserne ledelsen 0-1. I det 69. minutt doblet de ledelsen da Marius Dokka ble spilt gjennom, rundet keeper og satt inn 0-2 fra spiss vinkel. Fem minutter senere gikk det fra vondt til verre for Østsiden da Marius Dokka scoret sitt andre mål for dagen, og med et par minutter igjen kom det ytterligere et baklengsmål da Atef Mohammad brystet inn 0-4, som også ble sluttresultatet. Østsiden raknet etter pause, men kanskje minst like bekymringsfullt var det at de vel ikke hadde skapt noe som helst av skikkelige sjanser offensivt. Nå manglet de riktignok Enal Hasurdzic og visstnok også noen andre, men dette ga nok likevel Østsiden-folket noe å tenke på. De sto nå med 0-11 på sine to første treningskamper, og skal neste gang opp mot Kråkerøy. For min del var det bare å gjøre seg klar for dagens andre kamp, mellom Kvik Halden og Notodden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Østsiden v Drammens BK 0-4 (0-0)
Friendly
Østfoldhallen, 12 February 2022
0-1 Marcus Næslund Haugland (56)
0-2 Marius Dokka (69)
0-3 Marius Dokka (74)
0-4 Atef Mohammad (88)
Att: 48 (h/c)
Admission: Free

Next game: 12.02.2022: Kvik Halden v Notodden (@ Østfoldhallen)
Previous game: 11.02.2022: Greåker v Sparta

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg