Moss 2 v Borgen 13.09.2021

 

Mandag 13.09.2021: 13.09.2021: Moss 2 v Borgen

Ingen dag uten kamp for meg i denne perioden; selv på dagen da det skulle stemmes på hvilke nolduser som skal lede landet de neste fire år. Denne mandagen var intet unntak, selv om det også fristet litt å holde seg hjemme. På en dag da samtlige kamper i Østfold involverte minst ett ‘reservelag’, var det i utgangspunktet ikke noe som pekte seg ut, men det var likevel en fin anledning til å komme seg et steg nærmere fullført kretsens 4. divisjon. All den tid Moss 2 spiller på en bane som til tross for å ligge helt inntil Melløs Stadion ligger inne som en egen bane, måtte den dermed besøkes. Nå er det jo ingen hemmelighet at jeg er alt annet enn en fan av det jeg kaller ‘reservelag’ (2. lag, 3. lag etc) i den ordinære ligaen, og sånn sett er det vel ingen overraskelse at de to gjenstående jeg manglet var banene benyttet av Moss 2 og Kvik Halden 2.

Siden Vy hadde vist seg temmelig upålitelig den siste tiden, valgte jeg denne gang å busse helt til Moss, eller rettere sagt til holdeplassen rett ved Melløs. Det var også en langt billigere løsning, og det er litt synd at denne bussen mellom Halden og Moss via Fredrikstad kun går ukedager og ikke har litt hyppigere (og senere) avganger. Jeg hadde tenkt meg en tur innom Øre Villa Kro for å lade opp med en Bulmers, men hadde ikke tatt høyde for at de tydeligvis holder stengt på mandager, så nå hadde jeg en drøy time å slå i hjel mens jeg ventet på avspark i kampen mellom Moss 2 og Borgen.

Melløs kunstgress ligger som nevnt helt inntil Melløs Stadion; rett bak dens nordlige kortside. Som navnet også tilsier, er det en enkel kunstgressbane, og det er er intet av tribunefasiliteter. Skjønt man kan velge å sitte på den lille steinmuren som strekker seg bortover den ene langsiden rett på innsiden av gjerdet. Der foregikk det nå et par aldersbestemte kamper, og det ene var vel i hvert fall en J12-kamp, så det var bare å slå seg ned og vente på at de skulle bli ferdig og overlate banen til seniorene. Heldigvis hadde jeg som vanlig med meg en bok som jeg satt og leste i litt mens klokken tikket sakte mot 19.15, som var tidspunktet for kampstart.

Nå vet man jo aldri helt hva disse ‘reservelagene’ kommer med av spillere, men jeg trodde på forhånd at det skulle være ok muligheter for Borgen-poeng her, men sarpingene er nok en av de som har skuffet meg hittil denne sesongen, og det skulle igjen være tilfelle utover i kampen. Etter en målløs første omgang der hjemmelaget nok må sies å ha vært det beste laget, var det ikke ufortjent at de tok ledelsen tidlig i andre omgang, og ni minutter senere sto det 3-1. Borgen svarte raskt med en redusering, men like raskt knuste mossingene håpet ved å gjenopprette tremålsledelsen, og like før slutt ble sluttresultatet fastsatt til 5-1. Med det spaserte jeg nedover mot Moss stasjon for å komme meg tilbake til plankebyen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Norwegian ground # 160:
Moss 2 v Borgen 5-1 (0-0)
4. divisjon Østfold
Melløs kunstgress, 13 September 2021
1-0 Sebastian Andresen (49)
2-0 Uno Kristian Pedersen (53)
3-0 Sander Martinsen-Wold (58)
3-1 Elvedin Grozdanic (61)
4-1 Sander Martinsen-Wold (64)
5-1 Casper Andresen Hjerpseth (88)
Att: 43 (h/c)
Admission: Free

Next game: 14.09.2021: Ise v Nylende
Previous game: 12.09.2021: Fredrikstad v Sogndal

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg