Lisleby v Kvik Halden 2 08.05.2023

 

Mandag 08.05.2023: Lisleby v Kvik Halden 2

For andre dag på rad endte jeg opp med å velge meg en kamp på Lisleby, men denne mandagen var det Lislebys førstelag som skulle i aksjon. Både Pål og Jon Erik bestemte seg for å bli med, og vi besluttet å ta ferga over fra Sellebakk til Lisleby og spasere opp fra fergeleiet. Også Lisleby-entusiasten Erik hadde uttrykt interesse for å være med, så vi avtalte å møte ham på den andre siden, etter at vi hadde tatt den korte turen over Glomma. Her skulle Lisleby denne kvelden ta imot Kvik Halden 2 til kamp om poeng i Østfold-kretsens 5. divisjon, og det var duket for hjemmelagets første kamp for året på naturgresset på Sentralidrettsanlegget.

Det var nok derfor Lisleby 2 dagen før hadde spilt på kunstgressbanen ved siden av, for å spare matta til denne kvelden, og det er jo noe eget med kamp på ekte, deilig naturgress. Vi registrerte at skiltet ved inngangen som oppfordrer til å vippse inngangsbillett ikke var å se denne kvelden, men vi så at det i hvert fall hadde dukket opp noen kjente allerede. Trond Sæterøy hadde latt seg friste hit fra ‘den andre byen’, og satt allerede oppe på tribunen sammen med blant annet Filip Kristiansen, som også er ofte å se på breddekamper i disse traktene.

Lisleby hadde vunnet tre av sine fire første seriekamper, og kom nå fra tre strake bortekamper etter å ha startet med en hjemmekamp som ble spilt inne i Østfoldhallen. Kvik Halden 2 sto med sin side uten poeng etter fire kamper, og det hjalp heller ikke på målforskjellen at de hadde tapt de to bortekampene med henholdsvis 0-8 og 0-9. Den siste av disse var borte mot Kråkerøy, der jeg selv var til stede. Jeg var derfor ikke veldig overrasket da Zakka sendte Lisleby i føringen 1-0 i det 9. minutt, og mistenkte da at det fort kunne bli stygge sifre igjen. Det skulle det ikke bli, selv om vertene var det beste laget, men det stoppet gjerne opp for de når de nærmet seg målet, og det ble i det hele tatt heller ingen stor kamp.

Bortelaget kom seg også litt mer mer i kampen etter hvert, og med tjue minutter igjen fikk de også en utligning da Øystein Lundblad Næsheim fant nettmaskene og sørget for balanse i det berømte regnskapet. Seks minutter senere var Lisleby ikke helt ufortjent tilbake i ledelsen, og det var Martin Kjønigsen som satt inn 2-1. Med sju-åtte minutter igjen ble også haldenserne redusert til ti mann etter at Mohammed Jatta fikk sitt andre gule kort og dermed måtte forlate banen. Lisleby hadde det med å spille jevne kamper i sesonginnledningen, for samtlige av deres kamper hadde hittil endt med ettmålsseier til et av lagene, og det gjorde det også denne gang, i og med at det endte 2-1. Som sagt, ikke akkurat noen festforestilling, men Lisleby fikk uansett poengene, og kunne feire i garderoben mens vi gikk mot ferga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Lisleby v Kvik Halden 2 2-1 (1-0)
4. divisjon Østfold
Sentralidrettsanlegget, 8 May 2023
1-0 Jonas Zakariassen (9)
1-1 Øystein Lundblad Næsheim (70)
2-1 Martin Kjønigsen (76)
Att: 88 (h/c)
Admission: Free

Next game: 09.05.2023: Torp v NMBUI
Previous game: 07.05.2023: Lisleby 2 v Kråkerøy 2

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg