Kvik Halden 2 v Greåker 23.05.2022

 

Mandag 23.05.2022: Kvik Halden 2 v Greåker

Etter helgen i Bergen, kom også jeg meg omsider hjem til Fredrikstad, og turen hadde gått med nattoget til Oslo og toget videre derfra til plankebyen. Til tross for den lange togruten over fjellet var jeg etter å ha kommet meg hjem klar for ny fotballkamp senere den dagen. Det var rett og slett på tide å ‘fullføre’ 4. divisjon Østfold ved å besøke den eneste banen der som jeg tidligere ikke hadde sett kamp på. Banen det var snakk om er Strupe kunstgress, som Kvik Halden 2 benytter som sin hjemmebane. Jeg bestemte meg egentlig tidligere i år å spare besøket der til en treningskamp for Kvik Haldens A-lag, da det tross alt er litt gjevere å se førstelaget i aksjon, men endte til slutt opp med å være bortreist ved begge de to datoene som var aktuelle.

Dermed endte det med at jeg denne dro for å se Kvik Halden 2 ta imot Raymond Kvisviks Greåker, og siden Jon Erik også fant ut at han ville være med, endte det med at han kjørte. Etter å ha stoppet for en liten matbit på veien, kom vi frem og så at det også var andre kjente fjes som hadde møtt frem. Både Trond Sæterøy og Kvik-entusiasten André hadde nemlig tatt turen og var blant de fremmøtte, og uten noen tribunefasiliteter valgte vi å rett og slett slå oss ned i gresset på bortre langside, der vi endte opp med å se majoriteten av kampen fra.

I toppen av Østfold-kretsens 4. divisjon var det nå Drøbak/Frogn som toppet tabellen med 18 poeng på sine 7 kamper hittil, på målforskjell foran Råde som de nylig hadde beseiret i toppkamp. Tre poeng bak fulgte Østsiden, med Kråkerøy ytterligere ett poeng bak. Femteplasserte Sarpsborg FK og Kvik Halden 2 på sjette hadde henholdsvis fem og åtte poeng opp til tetduoen, men med én kamp mindre spilt. Det siste gjaldt også Greåker, som altså var kveldens bortelag, og som lå på enm 10. plass med seks poeng på like mange kamper. Minst to av oss håpet jo på borteseier, og ikke bare fordi det var et andrelag mot et førstelag, men fordi vi unner Raymond Kvisvik suksess med hans nyopprykkede Greåker.

Det virket tidlig som om Greåker kunne ha en tøff kveld foran seg, for hjemmelaget gikk ut i hundre og la press på gjestene. Til tross for to treff i metallet klarte imidlertid bortelaget å ri av stormen…inntil det 39. minutt, da Oliver Thomassen sendte vertene i ledelsen. 1-0 sto seg til pause, og Kvik Halden 2 var også best i starten av første omgang, men uten noe ‘punch’ der fremme. Så lenge det kun var 1-0, var det derfor en viss spenning, men i det 73. minutt fikk vertskapet en hjelpende hånd da ledelsen ble doblet og en Greåker-spiller ble ‘kreditert’ selvmål. Det virket nå avgjort, og det var det i hvert fall da Oliver Thomassen seks minutter senere scoret sitt andre og fastsatt sluttresultatet til 3-0. Ikke helt ufortjent seier, og mens hjemmespillerne feiret tre poeng, gikk vi mot bilen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Norwegian ground # 198:
Kvik Halden 2 v Greåker 3-0 (1-0)
4. divisjon Østfold
Strupe kunstgress, 23 May 2022
1-0 Oliver Thomassen (39)
2-0 Marius Eriksen (og, 73)
3-0 Oliver Thomassen (79)
Att: 91 (h/c)
Admission: Free

Next game: 24.05.2022: Torp v Lisleby 2
Previous game: 22.05.2022: Utsikten v Nordnes

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg