Kråkerøy v Lisleby (@ Østfoldhallen) 06.02.2022

 

Søndag 06.02.2022: Kråkerøy v Lisleby (@ Østfoldhallen)

Det var full fart i Østfoldhallen denne søndagen, og jeg hadde allerede sett Rakkestad beseire divisjonskollega Ås med 2-0 da jeg gikk mot Elias for å slå i hjel litt tid med et måltid der før neste kamp. Selv om det kun er noen få titalls meter dit bort, hadde jeg kun kommet halvveis da min kompis Jon Erik ringte og fortalte at han akkurat hadde parkert utenfor Østfoldhallen etter å ha bestemt seg for å komme bort og se dagens andre kamp. Det var dog bortimot halvannen time til den skulle starte, så han ble med en tur på Elias. Der fikk jeg i meg en porsjon biffsnadder som ble skylt ned med en flaske Bulmers, og deretter var det bare å vende tilbake til hallen og det som der skulle skje.

Nå var det duket for nok en treningskamp, og denne gang var det Kråkerøy og Lisleby som skulle måle krefter. Igjen var det snakk om et møte mellom to klubber som i år også vil være divisjons-kollegaer i 4. divisjon, etter at Kråkerøy rykket ned i høst. De vil nok gjøre sitt ytterste for å returnere, men vil naturligvis få tøff motstand av Råde…og jeg mistenker muligens også av Drøbak/Frogn. For Lisleby sin del gjorde jo de en absolutt godkjent 2021-sesong som nyopprykket, og endte på en svært godkjent tredjeplass bak Sprint-Jeløy og Råde. Lisleby var en av klubbene som var satt opp med treningskamp i Østfoldhallen også på lørdagen, men jeg kom meg aldri på det som jeg trodde skulle være en kamp mot Lervik. En kar jeg vekslet noen korte ord med fortalte at Lervik imidlertid hadde blitt erstattet av Skogstrand, og at Lisleby hadde vunnet hele 10-3, så da får jeg inntil videre ta det for god fisk.

Vi tok oppstilling oppe på «mezzaninen» hvor vi fikk god oversikt over det som utspilte seg ute på kunstgresset. Det var Lisleby som fikk den første skikkelige sjansen, men en forsvarer fikk blokkert avslutningen, og få minutter senere slo i stedet Kråkerøy til og tok ledelsen. Vi befant oss i det 14. spilleminutt da et innlegg ble styrt i mål av Elias Huth som hadde kommet på et av sine løp inn i feltet. Første omgang var etter dette en nokså sjansefattig affære, og Jon Erik kommenterte at spillerne innimellom så ut til å muligens bli utmanøvrert av det tørre underlaget. Det sto fortsatt 1-0 til Kråkerøy halvveis, og det var tross alt ikke helt ufortjent.

Få minutter ut i andre omgang doblet Kråkerøy ledelsen da Daniel Nygård headet inn 2-0, og etter dette virket Kråkerøy ikke truet. Lisleby slet med å komme seg til de virkelige sjansene, og ti minutter ut i omgangen kunne i stedet Ridouan Elyounoussi øke til 3-0 fra straffemerket. Det virket avgjort, og med et par minutter igjen satt Markus Engebretsen spikeren i kista med en corner som gikk rett i mål. Dermed endte det 4-0 til Kråkerøy, uten at man kanskje skal legge altfor mye i akkurat det riktig ennå. Får vår del var det bare å komme tilbake til andre siden av elva, der Jon Erik slapp meg av utenfor min bopel. Det var selvsagt mer fotball i vente dagen derpå.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Kråkerøy v Lisleby 4-0 (1-0)
Friendly
Østfoldhallen, 6 February 2022
1-0 Elias Huth (14)
2-0 Daniel Nygård (49)
3-0 Ridouan Elyounoussi (pen, 56)
4-0 Markus Engebretsen (88)
Att: 121 (h/c)
Admission: Free

Next game: 07.02.2022: Hafslund v Tveter
Previous game: 06.02.2022: Ås v Rakkestad (@ Østfoldhallen)

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg