Hvaler v Veum 14.02.2024

 

Onsdag 14.02.2024: Hvaler v Veum

Denne onsdagen hadde jeg blinket meg ut treningskampen mellom Hvaler og Veum på Asmaløy kunstgress, og siden jeg visste at Hilde og Jan Roar skulle dit for å se sin håpefulle, kunne jeg sitte på med de fra byen heller enn å ta den litt mer kronglete reisen med buss. Det viste seg imidlertid at også Kenneth Sørensen skulle dit og tilbød skyss, og siden han skulle forbi her på sin vei fra Sarpsborg, var det enda mer praktisk, så slik ble det. Klok av skade etter å ha blitt temmelig forfrossen under Veums treningskamp mot Inter Halden i Trondalen nøyaktig en uke tidligere, hadde jeg nå lært leksa og kledd meg mer fornuftig etter forholdene. Joggesko og jakke ble byttet ut med vintersko og Duffelcoat, i tillegg til at jeg denne gang også husket stilongs, så nå skulle jeg ikke fryse.

Hvaler og Veum spilte i fjor i hver sin avdeling av kretsens 7. divisjon. Veum endte i sin første sesong som jumbo med én enkelt seier og resten tap, mens Hvaler var på øvre halvdel av sin avdeling. Denne sesongen skal de imidlertid møtes også i seriespill, da de blir å finne i avdeling 1. En ørliten digresjon i så måte: Veum skal faktisk stille med to lag i årets 7. divisjon, for i avdeling 3 finner vi Veum 2. I den forbindelse undrer jeg litt på hva kriteriene for dette er, og hvorfor ikke Tveter visstnok ikke fikk lov til nettopp dette for et år eller to siden(??). Uansett ankom vi Hvalers hjemmebane på Rød i god tid til avspark, og traff som ventet snart på Hilde og Jan Roar, som vi ble stående og se kampen sammen med.

Det hadde åpenbart blitt gjort en god jobb med å fjerne snøen fra banen, for det var høye snøfonner utenfor selve banen. Imidlertid hadde de tilsynelatende ikke tatt seg bryet med å brøyte mer enn strengt tatt nødvendig langs den ene langsiden, for der gikk brøytekanten akkurat langs linja, slik at man for anledningen måtte snevre inn banen litt ved hjelp av markører. I det 14. minutt var det Felix Tveit-Reffsgård som sendte hjemmelaget i føringen 1-0, og jeg forventet på ingen måte at dette skulle bli kampens endte mål, for jeg hadde strengt tatt sett for meg en del mål i denne kampen. Hvaler burde nok ha puttet et eller to til før pause, men det sto fortsatt 1-0 da dommeren blåste for pause og vi gikk for å varme oss litt i klubbhuset.

Nok en gang kunne jeg konstatere at Veum fremstår langt bedre organisert og mer som et lag i år, og at de helt åpenbart har tatt steg sammenlignet med det de leverte på samme tidspunkt i fjor. Likevel var det ikke ufortjent at Hvaler tok seieren denne kvelden, og den burde kanskje vært noe større da de hadde ytterligere et par store sjanser. Blant annet var det litt av en prestasjon å skyte ti meter over mål fra 3-4 meter. Veum hadde dog et par muligheter også de, men det ble faktisk ikke flere mål på Asmaløy denne kvelden. Dermed endte det med seier 1-0 til Hvaler, men også Veum bør kunne ta med seg del positive ting fra denne kampen. Selv om jeg denne gang hadde kledd meg godt, var det ingen grunn til å bli igjen lenger i kulda, så vi satt snart kursen hjemover.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Hvaler v Veum 1-0 (1-0)
Friendly
Asmaløy kunstgress, 14 February 2024
1-0 Felix Tveit-Reffsgård (14)
Att: 32 (h/c)
Admission: Free

Next game: 15.02.2024: Torp v Selbak
Previous game: 13.02.2024: Borgen 2 v Tune (@ Sarpsborg Stadion)

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg