Fredrikstad v Skeid 26.03.2023

 

Søndag 26.03.2023: Fredrikstad v Skeid

Etter lørdagens dobbel, var skulle søndagen bli viet til FFK-kamp og treningskamp mot Skeid på Fredrikstad Stadion. Sammen med Jon Erik og Christian dro jeg inn til Fredrikstad og gikk bort til stadion, der vi installerte oss på Sørsia. Heldigvis var det denne gang ikke stort å se til hverken de løgnaktige slangene fra det ormebolet som FFK-ledelsen har blitt, eller lakeiene deres, så vi fikk denne gang stå der i fred og uforstyrret se kampen.

Det hadde vel imidlertid kanskje vært mer underholdende å faktisk bli plaget av slangenes lakeier enn å se på det som ble levert ute på banen, for det var mildt sagt ingen festforestilling vi ble vitne til på Fredrikstad Stadion. Vi spurte oss om FFK rett og slett ikke hadde hatt godt av turen til Marbella, for etter at de dro på treningsleir der, hadde de rett og slett ikke scoret mål. Der nede i Spania hadde det blitt 0-1 og 0-0 mot henholdsvis HamKam og Kongsvinger, og etter returen til Norge hadde de fulgt opp med tap 0-1 for både Vålerenga og Sarpsborg 08. Siste FFK-scoring hadde kommet i førsteomgangen mot Mjøndalen halvannen måned tidligere, og hadde dermed siden det spilt ni omganger uten å score.

Den trenden fortsatte en god stund denne søndagen, og i første omgang var det Skeid som var farligst frempå. Ved et par anledninger måtte Håvar Jenssen i FFK-målet i aksjon, og var som så mange ganger før redningsmann, men det skal da også sies at FFK igjen virket nokså solide bakover. Det var først og fremst fremover det lugget, og selv om de var noe bedre etter pause, klarte de ikke å skape særlig med klare sjanser. Vi befant oss i det fjerde tilleggsminutt da Mikail Maden la inn, og Lucas Lima steg til være og headet inn 1-0. FFK hadde scoret igjen, visstnok 495 minutter etter at de sist hadde funnet nettmaskene. Den sene scoringen ble ikke overraskende også vinnermålet. Nå gjensto kun én treningskamp for FFK – hjemme mot KFUM, men da ville jeg befinne meg i Italia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Fredrikstad v Skeid 1-0 (0-0)
Friendly
Fredrikstad Stadion, 26 March 2023
1-0 Lucas Lima (90+4)
Att: 193 (h/c)
Admission: 50 NOK

Next game: 27.03.2023: Hafslund v Skogstrand
Previous game: 25.03.2023: Østsiden v Kråkerøy (@ Østfoldhallen)

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg