Fredrikstad v Raufoss 27.07.2022

 

Onsdag 27.07.2022: Fredrikstad v Raufoss

Tre dager etter at FFK hadde notert seg for seier i serien igjen etter en snuoperasjon mot Grorud, skulle det følges opp mot Raufoss, som kom til plankebyen for å spille en omberammet kamp på Fredrikstad Stadion. Denne kampen skulle vært spilt tidligere i sommer, men ble da utsatt grunnet sykdom som herjet i Raufoss. De som hadde håpet å få den omberammet til en helg, ble nok skuffet da det endte opp med nok en midtuke-kamp, men det fikk vi ikke gjort noe med. Det var bare å møte opp åkkesom. Jon Erik måtte imidlertid jobbe, og kom seg dermed ikke på kamp. Det var det også flere andre som var forhindret fra å gjøre, men jeg avtalte å møte Christian på Havnelageret for en oppladning der, og etter hvert fikk vi også selskap av Marius Hoff.

Vi visste heldigvis lite om hva som ventet oss da vi tok oppstilling på Ståplass Sør, der et lite antall negative elementer nå tydeligvis hadde valgt å boikotte og heller sitte på sitteplassene og furte. Grunn til å furte skulle det også bli for FFK-publikummet generelt, for det skulle bli en ydmykende affære for hjemmelaget. Et Raufoss som varierte veldig i press-spillet utmanøvrerte et tamt og tafatt FFK totalt, og etter scoringer av Nicolay Fremstad og Markus Aanesland sto det 0-2 etter et drøyt kvarter. Vondt ble til verre på overtid av første omgang, da Teodor Berg Haltvik altfor enkelt økte til 0-3 og sørget for at det ble pauseresultatet.

Raufoss fremsto som best i alle faser av spillet mot et FFK som rett og slett ikke hadde møtt opp til kamp, og det ble ikke bedre etter pause. Andreomgangen var like trøstesløs som den første, og Markus Johnsgård fastsatt sluttresultatet til 0-4. Raufoss var nærmere et femte enn FFK var en redusering, og dette var bare en kamp å glemme. Rett og slett flaut og pinlig, og nå var det bare å håpe at dette var den oppvekkeren det burde være! Selv Raufoss-treneren hadde etter kampen uttrykt sjokk over hvor enkelt hans gutter fikk det mot FFK denne onsdagen. For min del busset jeg nokså raskt hjem, mens Christian og Marius bestemte seg for å ta en tur ut på byen siden de tross alt hadde ferie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Fredrikstad v Raufoss 0-4 (0-3)
1. divisjon
Fredrikstad Stadion, 27 July 2022
0-1 Nicolay Fremstad (10)
0-2 Markus Aanesland (17)
0-3 Teodor Berg Haltvik (45+2)
0-4 Markus Johnsgård (75)
Att: 3 045
Admission: Season Ticket

Next game: 29.07.2022: Selbak v Trøgstad/Båstad
Previous game: 24.07.2022: Fredrikstad v Grorud

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg