Fredrikstad 2 v Fram Larvik (@ Østfoldhallen) 10.03.2024

 

Søndag 10.03.2024: Fredrikstad 2 v Fram Larvik

Selv om jeg mandag morgen (endelig) skulle fly en tur over til Storbritannia igjen, hadde jeg tid til å få med meg en kamp også denne søndagen, og spesielt når det var Fredrikstad som skulle i aksjon. Eller rettere sagt, det var Fredrikstad 2 som skulle spille treningskamp, og Fram Larvik var motstander. Denne kampen var egentlig satt opp på Fredrikstad Stadion, men ble av en eller annen grunn etter hvert flyttet til Østfoldhallen. Det var det først kvelden før at jeg fikk med meg, og selv om jeg må innrømme at jeg begynner å bli temmelig lei av Østfoldhallen akkurat nå, endret det ikke på planene for hverken meg eller Jon Erik, som også hadde tenkt seg på kampen. Siden kampen skulle foregå inne i hallen, slik at han slapp å stå ute og fryse (for å sitere ham), fikk vi også med oss Christian.

Fram Larviks nedrykk fra 2. divisjon i fjor høst betyr at de i likhet med FFK 2 skal spille i 3. divisjon i år, men de to kommer ikke til å møtes, da de er i forskjellige avdelinger. Det er tydeligvis Pors som må finne seg i å være favoritt i Larvik-klubbens avdeling, men nå skulle vi få sett litt på hva Fram kunne by på, og ikke minst hvordan FFK 2 sto seg mot de. Bortelaget tok tidlig initiativet mot et ungt lag med FFK-rekrutter, og i det 28. minutt dukket Brian Lysemo Johansen opp på bakre stolpe og hadde en nokså enkel jobb med å sette inn 0-1. Seks minutter senere noterte samme mann seg for sitt andre da Larvik-klubben doblet ledelsen, og 0-2 skulle etter hvert også vise seg å være pauseresultatet.

Tidlig i andre omgang økte Fram ytterligere, og det var Marius Jacobsen som skjøt kontant i nettaket. Rett før matchuret bikket 60 spilte minutter kom det nok en scoring, og denne gang var det Oliver Armando Brandsæter Helgeland som styrte inn et innlegg og økte til 0-4. Med et kvarter igjen fikk det unge FFK-laget sitt trøstemål, og det var også en flott scoring. Et fint innlegg, og en like fin heading i mål, og dermed sto det 1-4. Det ble til slutt også sluttresultatet, og nå var det bare å komme seg hjem for å gjøre de siste forberedelsene før avreisen til Storbritannia mandag morgen. De neste kapitlene vil etter hvert derfor omhandle turen der.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Fredrikstad 2 v Fram Larvik 1-4 (0-2)
Friendly
Østfoldhallen, 10 March 2024
0-1 Brian Lysemo Johansen (28)
0-2 Brian Lysemo Johansen (34)
0-3 Marius Jacobsen (48)
0-4 Oliver Armando Brandsæter Helgeland (60)
1-4 (76)
Att: Ca. 50 (est)
Admission: Free

Next game: 11.03.2024: Charnock Richard v West Didsbury & Chorlton
Next norwegian game: 25.03.2024: Kråkerøy v Østsiden
Previous game: 09.03.2024: Østsiden v Lisleby (@ Østfoldhallen)

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg