Begby v Gresvik 20.10.2022

 

Torsdag 20.10.2022: Begby v Gresvik

Denne torsdagen skulle det være sesongavslutning i 5. divisjon, og Begby hadde i denne anledning varslet om åpning av sin nye bane og invitert banehopperne. Nå var det nok andre arenaer hvor det sto mer på spill denne kvelden, og da det også kom kontrabeskjed om at den nye banen likevel ikke ville være klar, var det flere som valgte seg andre destinasjoner, men sammen med mine banehopper-kompis Stig-André Lippert valgte jeg til slutt å likevel holde meg til den opprinnelige planen. Etter en biffsnadder-middag på Jafs Begby, var vi på plass på Begby Arena der det hadde dukket opp ganske godt med folk.

Banehopper Markus Engen, som på denne tiden fortsatt var en av Begbys G19-trenere, hadde påtatt seg rollen som speaker for dagen, og skulle etter hvert få en hektisk dag på jobb. Han informerte om at det hadde blitt klargjort ‘forundringspakker’ til banehopperne som hadde dukket opp og som ble oppfordret til å komme frem til ham. Der fikk vi utdelt en konvolutt med et ‘diplom’ signert Begby-trener Jørgen Fog, samt en Kvikk Lunsj og et gavekort på pølse i vaffel i kiosken. En fin og morsom gest det.

Begby hadde etter en dårlig sesongstart klatret sakte men sikkert oppover tabellen etter en god høstsesong, der Jørgen Fog har fått skikk på laget etter at han tok over. De lå før siste serierunde på en sjuendeplass, men hadde kun ett poeng opp til Gresvik på plassen over, og det var nettopp Gresvik som tilfeldigvis var kveldens bortelag. Det ville dermed bli en liten kamp om sjetteplassen denne kvelden, og det serieavslutningen ble markert med røyk og står ståhei da de to lagene inntok banen.

Det ble nok ikke helt den serieavslutningen Begby hadde håpet på, for ikke bare måtte de utsette åpningen av den nye banen. De havnet også ganske tidlig under etter at Vetle Nilsen sendte Gresvik i ledelsen, og da Mathias Karlsen doblet bortelagets ledelse i omgangens siste minutt, hadde Begby en jobb å gjøre etter hvilen. De kom aldri nærmere enn en heading som ble slått over av Gresvik-keeperen, og på slutten fastsatt i stedet Vetle Nilsen sluttresultatet til 0-3 med sitt andre for kvelden. Markus Engen hadde på sin side en travel avslutning på kampen da han skulle annonsere vinnerne av lotteriet. Det hadde visstnok plutselig dukket opp en ny haug med premier som skulle deles ut, og han drev fortsatt på flere minutter etter kampslutt da han etter hvert kikket opp og informerte om at ‘kampen er for øvrig slutt’. Det fikk oss til å trekke litt på smilebåndene da vi takket for oss.

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Begby v Gresvik 0-3 (0-1)
5. divisjon Østfold
Begby Arena, 20 October 2022
0-1 Vetle Nilsen (11)
0-2 Mathias Karlsen (45)
0-3 Vetle Nilsen (87)
Att: 191 (h/c)
Admission: 50 NOK (optional)

Next game: 21.10.2022: Greåker v Ås
Previous game: 19.10.2022: HSV Fotball v Lisleby 2

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg