Begby 2 v Borgar 01.09.2022

 

Torsdag 01.09.2022: Begby 2 v Borgar

Selv om jeg nettopp hadde kommet hjem fra England etter langhelgen der, og om noen dager skulle reise til Sør-Amerika, fant jeg tid til å rive meg løs fra planleggingen for å få med meg en kamp også denne torsdagen. Det var kanskje rastløsheten som tok overhånd, for jeg hadde egentlig tenkt å holde meg hjemme, men følte etter hvert for en tur ut, og da var det temmelig begrenset med kamper i området. Østfold-kretsens eneste kamp var oppgjøret Begby 2 v Borgar i 7. divisjon, og om det kanskje ikke direkte ga vann i munnen, valgte jeg etter hvert å ta turen opp til Begby for å kikke på.

Østfold-kretsens 7. divisjon avdeling 1 har i år utviklet seg til å bli en total parodi. Ikke bare har tre av lagene måttet trekke seg i løpet av sesongen. I tillegg klarte dessverre hverken Borgar eller Nylende å stille på egen hånd i år, slik at de i 2022 har spilt som henholdsvis Borgar / Torp 2 og Rolvsøy 2 / Nylende (det ser så vidt meg bekjent heller ikke ut som om de skal kunne klare det neste år heller). Det gjorde at vi fikk en avdeling der det kun var Hvaler og Ullerøy som var førstelag. Da også Ullerøy etter hvert måtte trekke seg, sto vi igjen med kun åtte lag – og Hvaler som ensom svale sammen med utelukkende motstandere som var (helt eller delvis) andre- eller tredje-lag. Et av disse var allerede på god vei mot avdelingstittel og opprykk, for Selbak 2 så ut til å vinne duellen med Hvaler.

Begby 2 lå på en fjerdeplass, mens Borgar / Torp 2 (som jeg for enkelhets skyld refererer til som Borgar) lå sist av de åtte i avdelingen som fortsatt så ut til å fullføre sesongen. Det var en kanskje noe overraskende jevn forestilling før pause, selv om Igor Makaruk sendte vertene i ledelsen i det 20. minutt. Borgar utlignet et drøyt kvarter senere, og det skjedde vet at Halvor Andersen sendte et herlig frispark fra 16,5 meter rett i krysset. 1-1 til pause, men utover i andre omgang begynte åpenbart Borgar å bli slitne. Begby-reservene fikk en straffe som ble satt inn av Igor Makaruk, og med ti minutter igjen sto det 3-1 etter at Halvor Andersen var uheldig og var sist på ballen før den gikk i eget mål. På tampen fastsatt Benjamin Che sluttresultatet til 4-1, og da hadde jeg og Trond Sæterøy også fått selskap av Begbys A-lagstrener Jørgen Fog, som blant annet bekreftet at man håpet å åpne den ‘nye Begbybanen’ i løpet av høsten (vi vet jo nå hvordan det gikk).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Begby 2 v Borgar 4-1 (1-1)
7. divisjon Østfold avd. 1
Begby Arena, 1 September 2022
1-0 Igor Makaruk (20)
1-1 Halvor Andersen (30)
2-1 Igor Makaruk (pen, 75)
3-1 Halvor Andersen (og, 80)
4-1 Benjamin Che (89)
Att: 24 (h/c)
Admission: Free

Next game: 02.09.2022: Østsiden v Kråkerøy
Previous game: 31.08.2022: IF Karlstad Fotboll v Västerås SK
Previous norwegian game: 25.08.2022: Fredrikstad G19 v Sarpsborg 08 G19

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg