Yven v Skjeberg Sport 09.05.2024

 

Torsdag 09.05.2024: Yven v Skjeberg Sport

Det hadde ikke blitt noe av en tur til Sverige, men Kristi himmelfartsdag bød også på en dobbel-mulighet her hjemme, og jeg hadde allerede vært på Østsiden Stadion og sett vertene spille 2-2 mot Sparta når det etter hvert var på tide å sette kursen mot dagens andre kamp. Trond hadde svippet meg hjem etter kampen hos Østsiden, og jeg rakk å få pustet ut litt og til og med se noen minutter av den danske cupfinalen (som AGF dessverre tapte (for Silkeborg)) før jeg satt av gårde og busset inn til Fredrikstad og deretter tok Kalnes-bussen videre. Det var først på veien til bussholdeplassen at jeg ble oppmerksom på at kampstart hadde blitt flyttet frem til 19.30 snarere enn det opprinnelige 19.45, og jeg visste derfor allerede at jeg således ville komme et par minutter forsinket.

Etter å ha hoppet av ved holdeplassen Damveien og gått de siste få meterne bort til Yvenbanen, ble jeg ved min ankomst fortalt at det var spilt i fire minutter uten at det hadde skjedd stort. Det var som man skjønner Yven som var i aksjon, og dagens bortelag var Skjeberg Sport. Yven hadde kun spilt to kamper hittil, og tapt begge, mens skjebringene sto med to seire og ett tap på sine tre kamper hittil i 7. divisjon Østfold avdeling 3. Samtidig som meg ankom banehopperne Tom Børkeeiet og Ray Tørnqvist, som også hadde blitt satt ut noe av det endrede kamptidspunktet. Trond Sæterøy og Kenneth Sørensen var allerede til stede, og det var også Geir Florhaug, som er en av gutta bak appen Furbology, så det var litt av et kobbel samlet der.

Yvenbanen er for øvrig et sted jeg synes det er ganske trivelig å se fotball, og jeg har et par ganger undret lit på hvorfor jeg ikke har tatt turen dit oftere, men det er jo ikke til å legge skjul på at de møter veldig mange andre- og tredjelag, og at nettopp det ofte kan ha en viss innvirkning på mine valg av kamper. Uansett hadde jeg i likhet med Trond bortelaget som en ørliten favoritt denne kvelden, men det var vertene som tok ledelsen i det 28. minutt, og det skjedde fra straffemerket. Kim André Larsen var sikkerheten selv og sørget for 1-0. Like før pause økte hjemmelaget til og med ledelsen da Cornelius Andreassen vant en løpsduell og sørget for at det sto 2-0 til pause. Med det kunne jeg også ta meg en tur i kiosken for å få meg en vaffel og noe å leske strupen med.

Det var heller ikke helt ufortjent at Yven ledet halvveis, men bortelaget fikk en redusering nokså tidlig i andre omgang, og den var virkelig flott. Det var i det 53. minutt at mannen med det imponerende navnet Jonas Boua Lem Chehrie satt inn 2-1 på akrobatisk vis, og det var skikkelig kamp igjen…om det ikke allerede var det fra før. Men et drøyt kvarter igjen var imidlertid Yven på farten igjen, og Cornelius Andreassen dro seg forbi en forsvarer og dunket ballen i mål til 3-1. Tomålsscoreren fastsatt med det også sluttresultatet, og sørget for at Yven kunne innkassere sine første poeng for sesongen. Trond tilbød meg skyss til Sarpsborg bussterminal, som jeg gladelig takket ja til, og jeg rakk akkurat bussen derfra…trodde jeg. I min hast med å komme meg på bussen, la jeg nemlig ikke merke til at det var Fredrikstad-bussen som kjører over Rolvsøy og dermed på feil side av Glomma. Der jeg satt på telefonen merket jeg heller ikke det før vi var ved AMFI Borg, og der presterte bussen til alt overmål å få motorstopp!! For å gjøre en lang historie kort, ble det en unødvendig lang og tidkrevende tur hjem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Yven v Skjeberg Sport 3-1 (2-0)
7. divisjon Østfold avd. 3
Yvenbanen, 9 May 2024
1-0 Kim André Larsen (pen, 28)
2-0 Cornelius Andreassen (44)
2-1 Jonas Boua Lem Chehrie (52)
3-2 Cornelius Andreassen (75)
Att: 79 (h/c)
Admission: Free

Next game: 10.05.2024: Fengersfors IK v Ärtemarks IF
Next norwegian game: 11.05.2024: Selbak v Sarpsborg FK
Previous game: 09.05.2024: Østsiden v Sparta

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg