Torp 2 / Borgar v Askim Fotball 3 14.06.2023

 

Onsdag 14.06.2023: Torp 2 / Borgar v Askim Fotball 3

En ny dag, og heldigvis nye muligheter for å se litt fotball. Pål tok kontakt for å spørre hvor vi skulle se fotball i dag, så var åpenbart interessert i å være med igjen, og jeg hadde blinket meg ut oppgjøret mellom Torp 2 / Borgar og Askim Fotball 3 i 7. divisjon Østfold avdeling 1, for å få meg en kamp på naturgresset til Borgar også i år. Et par uker tidligere hadde jeg jo hatt en bomtur opp dit da jeg ankom et folketomt Gråvollen og etter hvert fant ut at motstander Berg 2 ikke hadde klart å stille lag. Denne gang hadde heldigvis begge lag møtt opp, slik at det ville bli kamp der denne onsdagskvelden.

Grunnet blant annet den nevnte avlysningen hadde Borgar (som jeg for enkelthets skyld omtaler hjemmelaget som) kun spilt fem kamper hittil, og sto med statistikken 2-0-3. Askim Fotball 3 sto på sin side med 3-2-2, men det var Eika Krapfoss, Greåker 2 og Skjeberg Sport som førte an i avdelingen. Etter en vekslet noen raske ord med trener Terje Jonassen og gratulert hans sønn Andreas med et flott og viktig frisparkmål for Torp kvelden før, slo vi oss ned på en av benkene og så lagene etter hvert entre banen klare for avspark.

Allerede i kampens tredje minutt hadde vertene et frispark som ringreven Kenth Børresen sendte rett i tverrliggeren. Borgar tok likevel ledelsen 1-0 i det 12. minutt, og det var Sander Danielsen som var målscorer. Fem minutter senere fikk gjestene straffe, men keeper Chrisse Hansen reddet strålende. I det 28. minutt var vi likevel like langt da Milan Zaim Yousef utlignet til 1-1, og det sto seg også til pause, da jeg kunne gå i kiosken og hente litt forfriskende drikke til oss som vi kunne kjøle oss ned med i varmen.

I andre omgangs sjuende minutt scoret Sander Danielsen sitt og hjemmelagets andre, og kun sekunder senere dunket Kenth Børresen inn 3-1. Det så lyst ut for Borgar, men så snudde det. Etter at Borgar-keeperen hindret baklengs med en benparade, headet Ismail Nadir inn reduseringen til 3-2 en snau time ut i oppgjøret, og etter halvspilt omgang var de nære på utligning med en lobb like utenfor. I det 74. minutt var Ismail Nadir på ferde igjen og utlignet ned et skudd som snek seg inn nede ved stolpen, og ti minutter senere hadde Askim snudd kampen da Jørgen Skjeldrum Hagen satt inn 3-4. Fem minutter før slutt kontret gjestene inn 3-5 med Rytis Padegimas som målscorer, og samme mann fastsatt på overtid sluttresultatet til 3-6.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Torp 2 / Borgar v Askim Fotball 3 3-6 (1-1)
7. divisjon Østfold avd. 1
Gråvollen, 14 June 2023
1-0 Sander Danielsen (12)
1-1 Milan Zaim Yousef (28)
2-1 Sander Danielsen (52)
3-1 Kenth Børresen (53)
3-2 Ismail Nadir (60)
3-3 Ismail Nadir (74)
3-4 Jørgen Skjeldrum Hagen (84)
3-5 Rytis Padegimas (86)
3-6 Rytis Padegimas (90+1)
Att: 14 (h/c)
Admission: Free

Next game: 15.06.2023: Borgen v Drøbak/Frogn
Previous game: 13.06.2023: Selbak 2 v Torp

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg