Kråkerøy v Råde 20.06.2023

 

Tirsdag 20.06.2023: Kråkerøy v Råde

Det var ingen grunn til å ikke benytte denne tirsdagskvelden i juni til å få med seg en potensielt viktig kamp i den spennende toppkampen av 4. divisjon Østfold. Ikke overraskende hadde det nemlig utviklet seg til en skikkelig duell mellom Råde og Drøbak/Frogn i kampen om tittelen og et potensielt opprykk (jeg synes fortsatt det er tullete at vinneren av 4. divisjon Østfold må spille kvalifisering mot vinneren av 4. divisjon Vestfold), og Råde skulle noe ut i en tøff bortekamp mot Kråkerøy. Pål var også interessert i å være med, så sammen kjørte vi ut til Kråkerøy Stadion, der vi snart traff på et par andre kjentfolk blant de skuelystne, i form av Trond Sæterøy og Filip Kristiansen.

Det var nå Drøbak/Frogn som ledet ett poeng foran Råde, og de to sto med henholdsvis 32 og 31 poeng, men DFI hadde med sine 11 kamper spilt én mer enn Råde som hadde denne hengekampen til gode og dermed kunne ta tilbake tabelltoppen. Askim Fotball sto med 26 poeng, overraskelseslaget Ås lå på fjerde med 25 poeng, og Kråkerøy på femte hadde 22 poeng, men sistnevnte hadde i likhet med Råde denne kampen til gode på de øvrige. Vi fikk kjøpt oss noe å drikke i kiosken, slo oss ned på en av benkene oppe i ‘skrenten’, og var klare for kamp.

Selv om Kråkerøy borte kan være en vrien nøtt, holdt vi likevel Råde som favoritter. De tok da også et visst overtak, men Kråkerøy hang godt med allerede fra start. Råde hadde flere gode tilløp, men vertene var imidlertid kompakte defensivt, og tålmodige, og det virket som om Råde etter hvert begynte å bli litt frustrerte der de stanget mot Kråkerøy-forsvaret. Samtidig måtte gjestene passe seg for kontringer fra Kråkerøy. Det var fortsatt målløst 0-0 da lagene gikk i garderoben for å ta pause og vi kunne unne oss en matbit i kiosken.

Andre omgang startet nokså jevnspilt, men i det 57. minutt kunne omsider Råde juble. Netan Sansara var sist på en ball som ble dømt å være over streken, og til tross for store protester fra hjemmelaget sto det 0-1. Råde var deretter frempå igjen med et hardt og godt skudd som ble reddet, mens Kråkerøy fortsatt lå bakpå og ventet tålmodig på sine sjanser. De måtte imidlertid mer fremover etter hvert, og da åpnet det seg litt mer opp. De fikk da også et par ok muligheter, men ble i stedet straffet hardt av Råde mot slutten. Sløvt Kråkerøy-spill med fire minutter igjen sørget for at Råde stjal ballen, og Rinor Topallaj doblet ledelsen. På overtid satt Deni Hasanagic spikeren i kista ved å fastsette sluttresultatet til 0-3. Råde tok tilbake tabelltoppen, men tvekampen i toppen av tabellen vil fortsette utover høsten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Kråkerøy v Råde 0-3 (0-0)
4. divisjon Østfold
Kråkerøy Stadion, 20 June 2023
0-1 Netan Sansara (57)
0-2 Rinor Topallaj (87)
0-3 Deni Hasanagic (90+1)
Att: 93 (h/c)
Admission: 50 NOK

Next game: 21.06.2023: Ise v Begby 2
Previous game: 19.06.2023: Idd v Selbak

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg