Fredrikstad 2 v Kvik Halden 12.02.2023

 

Søndag 12.02.2023: Fredrikstad 2 v Kvik Halden

Dagen etter at vi hadde sett FFK i aksjon i Mjøndalen, var det klart for vår første kamp for året på Fredrikstad Stadion, der FFK 2 skulle spille treningskamp mot Kvik Halden, og vi valgte selvsagt å møte opp; Jon Erik og jeg. Etter å ha tatt oss inn til byen, møtte vi Marius og gikk bort til dagens kamparena. Der støtte vi også på Hilde og Jan Roar & Co, gikk inn stadionets eneste åpne inngang, tuslet over på Sørsia, og installerte oss der med flaggborgen på plass og sangstemmene klare til innsats.

FFK 2 spiller jo som kjent til vanlig i 3. divisjon, mens Kvik Halden på sin side spiller i 2. divisjon, så det ville bli en tøff test. Også i februar 2022 så jeg tilsvarende oppgjør, og da hadde det endte 1-4 i det som også den gang naturlig nok hadde vært en treningskamp. Haldenserne var først skummelt frempå med et skudd i stolpen, men det var fortsatt målløst da dommeren blåste for pause og de to lagene gikk i garderoben mens et par av frysepinnene blant oss gjorde sitt beste for å holde varmen opp på tribunen.

Ti minutters tid ut i andre omgang hadde Obilor Okeke en avslutning i stolpen for hjemmelaget, og lite visste vi da at dette skulle bli noe av det siste vi skulle se til ham i FFK-drakt. Det var med tjue minutter igjen at avgjørelsen falt, og det var Muhammed Jatta som headet inn 0-1 for Kvik Halden og sørget for at de nok en gang vant en treningskamp mot FFK-rekruttene i plankebyen. Så må jeg innrømme at jeg er litt spent på hva Kvik kan gjøre i 2. divisjon i år, men det vil tiden vise.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Fredrikstad 2 v Kvik Halden 0-1 (0-0)
Friendly
Fredrikstad Stadion, 12 February 2023
0-1 Muhammed Jatta (70)
Att: ??
Admission: Free

Next game: 14.02.2023: Tune v Trøgstad/Båstad
Previous game: 11.02.2023: Mjøndalen v Fredrikstad

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg