Drøbak/Frogn v Norild 10.06.2019

 

Mandag 10.06.2019: Drøbak/Frogn v Norild

Siden min FFK- og groundhopper-venninne Elisabeth fortsatt manglet et besøk til Seiersten Stadion, hadde hun denne dagen tenkt seg dit for å se DFI spille kamp med tidlig avspark mot Norild før hun dro videre til Fredrikstad og FFKs kamp mot Sola senere på ettermiddagen. Derfor tenkte jeg som så at jeg kunne dra ned og se DFI-kampen med henne og deretter bli med til plankebyen. Jeg ankom en stund før henne, og som vanlig har blitt denne sesongen tok jeg oppstillingen på utsiden bak den ene kortsiden, da jeg ikke følte for å gi mine penger til det klubbens nye styre.

Da Elisabeth kom, sa jeg at hun naturligvis bare måtte betale seg inn om hun ønsket det, men hun følte vel i likhet med meg at styret ikke fortjente pengene, for hun valgte å se første omgang på utsiden sammen med meg. Det var flere som tenkte slik, for vi fikk også selskap av Jens, som har vært trofast supporter når DFI spiller og hans svigersønn og min kompis Nichlas Furu leder laget som kaptein, Norild hadde tatt den lange turen fra Vadsø, og årsaken til den tidlige kampstarten hadde muligens noe å gjøre med at de skulle rekke et fly hjem til Finnmark? Uansett luktet det allerede bunnkamp av dette, selv om det var tidlig i sesongen, så dette var en kamp det var om å gjøre å vinne.

Det var det unge DFI-laget som tok tak i taktpinnen og hadde mye av spillet, men de klarte ikke å omsette sjansene, og i stedet var det finnmarkingene som tok ledelsen i det 14. spilleminutt. DFI-kaptein Nichlas hadde en sjeldent svak feilpasning og ble nok litt ivrig etter å rydde opp i egen feil slik at Norild fikk spilt gjennom Sasa Prokovis som satt inn 0-1. Det var DFI som fortsatte å skape sjansene, og traff stolpen to ganger i tillegg til å ha en avslutning reddet på streken, men Norild kontret inn 0-2 signert Milos Vucenovis etter halvspilt omgang. Først fem minutters tid før pause kom reduseringen da Magnus Fagernes headet inn 1-2 fra en corner i en av sine siste kamper i DFI-trøya før overgangen til Moss.

Med 1-2 til pause hadde DFI fått dårlig betalt, men reduseringen hadde også gitt fornyet håp, og etter at vi hadde gått innenfor portene så vi at de startet andreomgangen friskt og skapte flere gode sjanser. De kjørte kampen spillemessig, men det skortet noe på effektiviteten (og rutinen), og selv om det pur unge hjemmelaget begynte å nærme seg et tosifret antall sjanser, ville de seg ikke. Da de først fikk ballen i mål, vinket linjemannen for offside. I stedet møtte de veggen, ble merkbart slitne, og Norild fikk en rekke gode overganger der de kunne kontre rødtrøyene i senk. Det var således ingen bombe da Marko Radulovic kunne bredside inn 1-3.

Norild hadde en kjempesjanse til å sette spikeren i kista, men bommet på uforklarlig vis på nærmest åpent mål. Det var lite som tydet på et DFI-comeback, og da Markus Aaser Grønli smalt inn reduseringen til 2-3 via stolpen, hadde klokka så vidt tikket over på overtiden, så den kom litt for sent. Norild hadde få problemer med å ri av tilleggstiden, og fikk med seg alle poengene i bagasjen tilbake til Vadsø. Mens Drøbak/Frogn holdt stø kurs mot 4. divisjon, skulle vi sette kursen mot Fredrikstad, så vi satt oss umiddelbart i bilen til Elisabeth og kom oss av gårde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Drøbak/Frogn v Norild 2-3 (1-2)
3. divisjon avd. 2
Seiersten Stadion, 10 June 2019
0-1 Sasa Prokovis (14)
0-2 Milos Vucenovis (23)
1-2 Magnus Fagernes (41)
1-3 Marko Radulovic (73)
2-3 Markus Aaser Grønli (90+1)
Att: 126
Admission: Probably the usual 100 NOK (but watched first half from outside and went in for free at HT as I didn’t wanna give my money to the new board)
Programme: None

Next game: 10.06.2019: Fredrikstad v Sola
Previous game: 09.06.2019: Skaubygda v Sagene 3

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg