Rolvsøy G19 v Kråkerøy G19 08.09.2021

Onsdag 08.09.2021: Rolvsøy G19 v Kråkerøy G19

Det var ikke altfor mye på menyen i Østfold denne onsdagen, og etter gårsdagens dobbel på Rolvsøy vurderte jeg opprinnelig en fotballfri dag, men rastløsheten tok meg, og jeg bestemte meg for å ta ferja over fra Sellebakk til Lisleby og spasere bort for å se fotball på Rolvsøy IFs hjemmebane, Evjeplassen, for andre dag på rad. Rolvsøy 2 skulle være vertskap for Torp 2 klokken 20.00, men før det skulle Rolvsøys G19 lag ta imot Kråkerøy, så jeg tenkte som så at jeg like gjerne kunne dra litt tidligere og få en ekstra dose fotball-underholdning med å få med meg begge kampene.

Som sagt, så gjort, og ved ankomst Evjeplassen slo jeg meg ned på gressvollen på bortre langside, ved det ene hjørnet. Der gikk det ikke særlig lang tid før jeg fikk selskap av selveste Åge Johansen, som var der for å se på barnebarnet som spiller på Kråkerøy G19. Den gamle FFK-kjempen hadde sett meg komme, og tok med seg sin medbragte stol for å slå seg ned for en prat. Han mente at Kråkerøys lag i år håpet å ta ytterligere et steg med opprykk fra KM til Interkrets, etter at de forrige sesong vant sin KM-gruppe men tapte for Drøbak/Frogn i kvalifiseringen.

Jeg skal ikke dvele altfor mye ved en G19-kamp, men etter at Hans Jørgen Bakkehaugen hadde gitt Kråkerøy en tidlig ledelse, økte Sebastian Johansen få minutter til 0-2, slik at Åge fikk anledning til å juble for barnebarnet. Deretter puttet Bakkehaugen tre til slik at det 0-5 allerede i det 27. minutt, og det begynte å ane meg at vi kunne få bruk for en kuleramme. Heldigvis for Rolvsøy sin del nøyde Kråkerøy seg med ett til før pause, slik at det sto 0-6 halvveis, og selv om det ikke ble fullt like stygt i andre omgang, var ikke Bakkehaugen ferdig. Han var uten tvil kampens mann, og scoret tre til etter pause – inkludert et straffespark – slik at det sto 0-9 med tjue minutter igjen. Da var også både han og resten av Kråkerøy tilfreds, og det endte 0-9 etter hele sju mål av Hans Jørgen Bakkehaugen. Nå var det bare å vente på Rolvsøy 2 v Torp 2.

Rolvsøy G19 v Kråkerøy G19 0-9 (0-6)