Kråkerøy v Moss 2 (@ Østfoldhallen) 02.02.2024

 

Fredag 02.02.2024: Kråkerøy v Moss 2 (@ Østfoldhallen)

Nok en gang var det i Østfoldhallen at jeg denne fredagen skulle se kamp, for der skulle Kråkerøy spille treningskamp mot Moss 2. Til tross for det parodiske busstilbudet her i området, klarte jeg denne gang å komme meg dit i god tid før avspark i kampen mellom to lag som også i år skal møtes igjen i 4. divisjon. Jeg rakk til og med å ta en tur ned i butikken før kampstart i et oppgjør der jeg hadde Kråkerøy som favoritt selv om deres Håkon Wæhler hadde blitt med FFK til Portugal. De hadde virket nemlig sterke mot Askim en uke tidligere. For Moss 2 sin del er det jo som med andrelag for øvrig ofte vanskelig å vite hva man skal forvente, og jeg kjenner heller ikke godt nok til deres lag til at jeg kunne ha noen formening om hva de stilte med denne kvelden.

Det var uansett Kråkerøy som tok kontrollen allerede fra start, og i kampens femte minutt måtte mosse-keeperen gi en retur som Jesper Jansson satt i mål. Sju minutter senere doblet Fredrik Arni Bjørgulfsen ledelsen da han raget høyest på en corner og headet inn 2-0. Vi nærmet oss så smått en halvtime da samme mann var først frempå på en retur etter et stolpeskudd og økte til 3-0. Kun to små minutter senere økte Filip Sveen til 4-0, og noen minutter senere var han frempå igjen og sørget for at pauseresultatet var 5-0. Det er egentlig ikke annet å si enn at Kråkerøy hadde rullet over MFK-rekruttene, og at det hadde vært klasseforskjell. Det skulle til en viss grad også være kampbildet etter hvilen.

Vi måtte derimot vente til det 64 minutt før Filip Sveen økte til 6-0 og noterte seg for hattrick, og nå gikk det unna periode. To minutter senere økte Hans Jørgen Bakkehaugen til 7-0 fra straffemerket, og ytterligere to minutter senere reduserte mossingene til 7-1. Fire minutter etter det igjen hadde Kråkerøy igjen fått straffespark, og Rafael Syvertsen økte til 8-1. Helt på tampen ble det igjen blåst straffespark, og sluttresultatet ble fastsatt til 9-1. Plankekjøring og grei skuring for et Kråkerøy som i så måte kan virke å være i rute, men jeg er usikker på hva slags målestokk Moss 2 var denne fredagskvelden. Det var bare å prøve å komme seg hjem med bussen(e). Dagen etter skulle det bli ishockey på menyen, i form av Comet v Stjernen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Kråkerøy v Moss 2 9-1 (5-0)
Friendly
Østfoldhallen, 2 February 2024
1-0 Jesper Jansson (5)
2-0 Fredrik Arni Bjørgulfsen (12)
3-0 Fredrik Arni Bjørgulfsen (29)
4-0 Filip Sveen (31)
5-0 Filip Sveen (38)
6-0 Filip Sveen (64)
7-0 Hans Jørgen Bakkehaugen (pen, 66)
7-1 ?? (68)
8-1 Rafael Syvertsen (pen, 72)
9-1 Vebjørn Sahlin (pen, 89)
Att: ??
Admission: Free

Next game: 04.02.2024: Østsiden v Tistedalen (@ Østfoldhallen)
Previous game: 29.01.2024: Rygge v Lervik

More pics

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg