November-tur 2016

 

Dessverre måtte jeg etter hvert innse at det ikke ville bli noen oktober-tur, og at høstens Western League Hop dermed måtte foregå uten meg, men nå er jeg i stedet klar for en november-tur. Denne vil ta meg over til Nord-Irland og Belfast (jeg krysser fingrene for at mitt fly til Manchester er noenlunde i rute da jeg har en time og et kvarter på meg til å bytte), der Glentorans hjemmebane The Oval er ventet å bli turens store høydepunkt. Foreløpig reiserute er som følger:

 

Fredag 11. November:
Nord-Irland v Aserbajdsjan  (WC Qualification)


Det var først etter at jeg valgte meg ut denne helgen for å få med meg Glentoran at jeg fant ut at det også på fredagen skulle spilles fotball i Belfast. Heltene fra sommerens EM-sluttspill skal forsøke å kvalifisere seg også for VM i Russland 2018, og tar imot Aserbajdsjan på Windsor Park. Kampen er nå for lengst utsolgt, men takket være min kompis Ulster Jim og hans uvurderlige hjelp får jeg nå med meg denne kampen, da han skal ha skaffet meg en billett. Overnatting i Belfast.

 

Lørdag 12 November:
Glentoran v Coleraine  (NI Prem)

The Oval er hovedgrunnen til at det i det i hele tatt blir tur denne gang, for intet stadion rangerer for øyeblikket høyere på en tenkt liste over mine ønske-destinasjoner hva stadioner angår. Fantastiske The Oval skal snart dessverre jevnes med jorda for å bygges om totalt, og mens det i seg selv er intet mindre enn en tragedie, har det heller ikke vært spesielt enkelt å finne ut når dette vil skje, bortsett fra at det er nært forestående. Mange har snakket om at man vil vente til etter sesongslutt med å starte rivingsarbeidet, mens andre uttrykker frykt for at det kan skje i løpet av sesongen, og jeg akter ikke å ta noen sjanse. Jeg vil slenge fra meg bagasjen på hotellet den formiddagen, og plukke den opp etter kamp, for jeg flyr tilbake til Manchester den kvelden og overnatter i Moston-området.

 

Søndag 13 November:
Chesterfield v Sheffield United  (League One)

Jeg benytter søndagen til å få med meg et FL-oppgjør, og min kompis (og Mansfield Town-supporter!) Neil har ordnet meg billett til kampen hos et Chesterfield som jo er erkerivalene til hans helter. Jeg skulle gitt mye for å se denne kampen på Saltergate, men har dessverre ingen tidsmaskin, så Chesterfields nye kjipe stadion får duge for denne gang. Overnatting i Sheffield.

 

Mandag 14 November:
Winsford United v Hanley Town  (NWCL Prem)

Mandag kveld vil jeg få med meg oppgjøret Winsford United v Hanley Town i North West Counties League Premier Division. Etter at siden med kampoppsettet på NWCLs hjemmeside har levd sitt eget liv noen dager, ser det nå igjen ut som om den vil gå som planlagt, og jeg ser frem til et besøk ved Barton Stadium, som fortsatt skal bære preg av at det tidligere også har vært åsted for hundeveddeløp. Overnatting er booket i Crewe, men i skrivende stund vurderer jeg sterkt å avbestille og heller booke et krypinn i Middlewich. I så fall vil jeg nok prøve å også få tatt en kikk på den tilsynelatende interessante hjemmebanen til Middlewich Town.

 

Tirsdag 15 November:
TBC (bestemmes senere; sannsynligvis søndag 12/11)

Da jeg først begynte å se på mulighetene for denne turen, blinket jeg meg ganske umiddelbart ut oppgjøret Seaham Red Star v Marske United i Northern League, men denne kampen har nå dessverre for lengst blitt omberammet, og jeg har ikke vært kar om å finne noe som i like stor grad frister. Denne dagen domineres av forskjellige ligacuper og grevskapscuper, og jeg har valgt å holde denne datoen åpen i tilfelle det skulle dukke opp en interessant omkamp i FA Trophy eller mot formodning FA Vase (der omkamper dessverre nå er en sjeldenhet). Om jeg skulle velge meg en cupkamp så er det noen kamper i NPLs ligacup jeg kunne valgt meg, mens Ramsgate v Ebbsfleet United er et interessant alternativ i Kent Senior Cup. Skjønt, spørsmålet er hvor interessant det vil bli om f.eks. Ebbsfleet stiller et reservepreget lag. Det er bare å vente å se hvor jeg ender opp.. Hjemreise onsdag.

Jeg snuste opprinnelig på muligheten til å bli en dag til, og reise hjem på torsdagen. I den forbindelse kikket jeg på oppgjøret Frome Town v Chesham United i Southern League, og jeg fant også ut at hotell i Frome var billigere enn vanlig. Denne prisen steg imidlertid raskt de neste dagene, mens jeg ventet for å se om de to klubbene tok seg videre i FA Trophy. Om en eller begge klubbene i neste runde av denne turneringen må ha omkamp, vil det nemlig sørge for at ligakampen må omberammes, og med begge lag videre er jeg rett og slett ikke villig til å risikere å bli sittende i Frome med et dyrt hotellrom jeg ikke kan avbestille. Dermed hjemreise onsdag.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg