August-tur 2015

Ikke lenge etter at jeg kom hjem fra forrige tur, er jeg snart på farten igjen. Denne gangen dreier det seg om en voldsom og svært ambisiøs tur, og avreise er allerede tirsdag morgen. Jeg har i overskriften kalt det en “august-tur”, selv om den strekker seg et par dager inn i september måned. Med forbehold om endringer (selvsagt), ser programmet slik ut:

Tirsdag 11. august:
Whitstable Town v Folkestone Invicta (Isthmian League Division One South)

Turen starter med en etterlengtet visitt til The Belmont. Overnatting nede i Birchington-on-Sea.

Onsdag 12. august:
Willington v Brandon United (Northern League Division Two)

En lang reise opp til nordøst, der jeg har booket to netter på hotell i Newcastle.

Torsdag 13. august:
Easington Colliery v Crook Town (Northern League Division Two

Også denne er spikret, og det blir nok noen kjente fjes å se på denne torsdagskampen.

Fredag 14. august:
Hoddesdon Town v Sawbridgeworth Town (FA Cup)

Fra Newcastle år turen sørover, og jeg bevitner et oppgjør i FA Cupens Extra Preliminary Round. Overnatting  i London.

Lørdag 15. august:
Esh Winning v Billingham Town (Northern League Division Two)???

Fortsatt har jeg ikke bestemt meg  100% for destinasjon denne dagen, men jeg merket meg tidlig kampen i Esh Winning. Overnatting i Newcastle, så de andre aktuelle alternativene er:
Seaham Red Star v Marske United (FA Cup)
Murton v  Wolviston (Wearside League)

Søndag 16. august:
Whickham v Padiham (FA Cup)

De tidlige FA Cup-helgene er sannsynligvis mine favoritthelger hele året hva fotball gjelder, og igjen byr den på søndagskamper med mulige nye destinasjoner. Whickham ble tidlig flyttet, og jeg belaget meg tidlig på å dra dit…skjønt Pickering Town v Thornaby er en mulighet. Men jeg har nok bestemt meg, og overnatting blir igjen i Newcastle.

Mandag 17. august:
Brighouse Town v Ossett Town (Northern Premier League Division One North)

NPL 1 North er alltid artig. Overnatting i Halifax

Tirsdag 18. august:
Bromsgrove Sporting v Racing Club Warwick (Midland Football League Division One)

Denne er avhengig av at det ikke blir omkamp i FA Cupoppgjøret mellom Gornal Athletic og Bromsgrove Sporting, men kanskje vil det uansett bli visitt til Victoria Ground, da Bromsgrove i så fall vil ha hjemmebane…om omkampen vil finne sted på tirsdag. Overnatting i Birmingham.

Onsdag 19. august:
Bodmin Town v Callington Town (South West Peninsula League Premier Division)

Også her vil jeg være prisgitt helgens FA Cup-resultat; faktisk i enda større grad enn dagen før. For om Bodmin Town og Brislington må ut i omkamp, vil det skje hos Brislington, og denne kampen vil da bli utsatt. Derfor er overnatting i Bodmin booket med muligheter for avbestilling, slik jeg gjerne prøver å få til uansett.

Torsdag 20. august:
Northfield Town v Inkberrow (Midland Football League Division Three)

Kamputvalget er så som så denne dagen, og jeg beveger meg helt ned på step 8 (hjemmelaget var dog tidligere en toppklubb i Midland Combination). Overnatting i Birmingham.

Fredag 21. august:
Birmingham City v Derby County (Championship)

En dag som ga meg en god del hodebry. Jeg var når sant skal sies aller mest fristet av St Austell v Plymouth Parkway i SWPL nede i Cornwall, men det ville gjort det vanskelig å nå frem til Wrexham tidsnok dagen etter (som igjen var valgt som destinasjon for å nå frem til Everton-kampen på søndag – her har vi domino-effekten). Samtidig hadde jeg litt lyst til å “spare” St. Austell til SWPL East Hop i påsken neste år. Salisbury FC v Lymington Town (Wessex League) ble deretter vurdert, men det var fortsatt lang reisevei til Liverpool søndag morgen, og et øyeblikks impulsivitet her om dagen gjorde at jeg valgte å bestille billett på St. Andrew’s. Overnatting i Birmingham.

Lørdag 22. august:
Wrexham v Welling United (Conference Premier)

Jeg har en stund ønsket å besøke Racecourse Ground før noen får den “geniale” ideen å rive The Kop. Selv om den gamle flotte ståtribunen fortsatt er stengt, vil den være verdt en kikk, og dette er anledning god som noen, samtidig som det passer bra logistisk i forhold til resten av helgen. Overnatting ser ut til å bli i Warrington.

Søndag 23. august:
Everton v Manchester City (Premier League)

Med en svært skrinn fotballmeny denne søndagen, endte jeg altså opp med å måtte bite i det sure eplet og ta til takke med en kamp i PL denne dagen. Om ikke annet så er Goodison Park en arena som i hvert fall har visse spor av å være et resulatet av arbeidet til Archibald Leitch. I et øyeblikks galskap(?) betalte jeg i forrige uke £46(!!!) for en billett som har kommet i posten. Jeg hadde blandede følelser allerede da jeg bestilte, men det skal bli fint å omsider få sett en kamp der. Overnatting i Liverpool.

Mandag 24. august:
Harrogate Railway Athletic v Scarborough Athletic (Northern Premier League Division One North)

Nok en kamp i NPL 1 North, der jeg omsider får besøkt Harrogate-lillebror. Overnatting i Leeds.

Tirsdag 25. august:
Bury Town v Wroxham (Isthmian League Division One North)

Ram Meadow blir endelig besøkt. Overnatting i Ipswich.

Onsdag 26. august:
Chard Town v Radstock Town (Western League Division One)

Chard Town og deres Zembard Lane rager helt øverst på min ønskeliste tidlig denne sesongen. Den vanvittige hellingen på banen er nemlig grunnen til at klubben sannsynligvis må flytte etter (eller i løpet av) denne sesongen for å få beholde sin plass i ligaen. Dessverre. Overnatting vil bli booket i Chard…om etablissementet jeg har blinket meg ut vil få somlet seg til å svare på henvendelser.

Torsdag 27. august:
Bugbrooke St. Michaels v Northampton ON Chenecks (United Counties League Division One)

Torsdager med lite på menyen er intet nytt, og så også denne gang. Dett blir, tro det eller ei, min første kamp i Northamptonshire. Overnatting i Northampton, og heldigvis har jeg fått tilbud om skyss tilbake fra landsbyen Bugbrooke.

Fredag 28. august:
Wantage Town v Didcot Town (FA Cup)??

En dag der det er meget uvisst hvor jeg vil befinne meg. Jeg hadde blinket meg ut Cromer Town v Mattishall i Anglian Combination, men den har dessverre blitt flyttet til langt uti september. En plan B vil ideelt sett måtte kunne kombineres med mine planer dagen etter, der jeg håper å se Beccles Town klokka 13.30. Det er kanskje lov å håpe på at ytterligere FA Cup-kamper vil bli flyttet slik at jeg kanskje vil få noen gode alternativer. Wantage Town v Didcot Town er heller ikke helt ideelt i så måte, men er i hvert fall en mulighet…om enn en kronglete en.

Lørdag 29. august:
Beccles Town v Wymondham Town (Anglian Combination Division One)

Utfordringene med å finne en passende kamp dagen før, vil i verste fall kunne medføre at jeg sløyfer det etterlengtede besøket i Beccles, men vi får se.. Overnatting i Ipswich (som vil bli kansellert dersom det ikke blir Beccles).

Søndag 30. august:
FA Cup??

Med tanke på mandagens trippel har jeg booket hotel i Feltham, ikke langt fra Heathrow, fra søndag til tirsdag. Jeg forventer at et lite utvalg av denne helgens kamper i FA Cupen vil bli flyttet til søndag, og forhåpentligvis vil det bli noe å finne i London-området. En klubb som Stansted banedeler jo eksempelvis med cricket, og har hjemmekamp om de går videre, så det ville vært midt i blinken som søndagskamp. Det er bare å vente og se..

Mandag 31. august:
Ashford Town (Mx) v Chertsey Town (Combined Counties League) – kl. 11.30
Ascot United v Bracknell Town (Hellenic League Premier Division) – kl. 15.00
Haringey Borough v Barkingside (Isthmian League Division One North) – kl. 19.45

En trippel i hovedstadsregionen. Det er bare å håpe at ikke helgens resultater i FA Cupen surrer det til.

Tirsdag 1. september:
Worsbrough Bridge Athletic v Teversal (Northern Counties East League Division One)

Nok en destinasjon som har fristet en stund. Overnatting i Barnsley.

Onsdag 2. september:
Padiham v AFC Blackpool (North West Counties League Premier Division)

Ikke 100% spikret, og det kan også bli aktuelt med en omkamp i FA Cupen om det skulle være noe som frister, men jeg ser for meg at det blir Padiham. Overnatting med avbestillingsmuligheter er booket i Blackburn.

Hjemreise 3. september. LBring it on!!

 

 

1 kommentar
    1. Helt rått å lese om de forskjellige stedene du er innom Anders ☺ Må si jeg kjenner ett snev av misunnelse her jeg sitter i Fredrikstad.
      Hadde vært helt rått å begi seg ut på et slikt eventyr, regner med at inntrykkene er mange☺ Har du noen målsetning om hvor mange stadioner du skal gjennomføre?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg