Svipptur 27-30 januar

 

Den etterlengtede romjuls/nyttårs-turen er unnagjort, og det ga selvsagt mersmak. Planen hadde vært 12 kamper på 13 dager, men det endte med hele 8 avlysninger – hvorav 7 på rad! Selv om jeg med masse innsats klarte å finne alterativer til alle bortsett fra en av disse, var det til tider svært frustrerende. Når man bruker langt mer tid på å sjekke ut status og alternativer på internett enn man bruker på å faktisk se fotball, sier det seg kanskje selv. Og til tross for at det likevel ble en flott tur til slutt, følte jeg også for å ta en rask retur for å få med meg litt mer. Derfor drar jeg om få dager – mandag 27. januar – over igjen for å få med meg nye tre kamper. Et par av kampene jeg så på har blitt flyttet (ikke minst Shildon v Marske United, som var mitt opprinnelige valg på onsdagen) til fordel for kamper i grevskapscuper etc, og av erfaring vil jeg vente til søndag med å bestemme meg 100%, men planen ser slik ut:

Mandag 27. januar: Hastings United v Burgess Hill Town

Tirsdag 28. januar: Belper Town v Gresley

Onsdag 29. januar: Worthing v Newhaven

Jeg vil imidlertid ha et øye på utviklingen i været, om spesielle deler av landet fortsatt sliter med avlysninger i morgen. Og også mulige flyttede kamper (kanskje en omkamp i FA VAse, f.eks) som vil kunne friste. På tirsdagen er dessuten lokaloppgjøret Biggleswade United v Biggleswade Town meget interessant. Men så var det dette været da..

I tillegg er en lengre tur i april (med bl.a. deler av Northern Leagues ‘Easter Hop’) på planleggingsstadiet; og forhåpentligvis kan det bli ytterligere en liten tur før den tid også.

Edit (25/1): Ny utvikling i saken. Da jeg i April-turen vil kunne ha mulighet til å gjøre en dobbel med Worthing og Worthing United på samme dag, heller jeg nå mot å “spare” Worthing som destinasjon. Ny destinasjon kan bli Burscough v Tranmere Rovers i Liverpool Senior Cup. Det er sterke rykter om at Burscough innen kort tid vil forlate Victoria Park, så kan jo dette være en anledning god som noen til å avlegge en visitt.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg