Drøbak/Frogn v Lokomotiv Oslo 27.05.2019

 

Mandag 27.05.2019: Drøbak/Frogn v Lokomotiv Oslo

Etter et kupp der nytt styre har tatt over DFI-skuta, er ikke lenger klubbens A-lag noe satsningsområde, og sesongen så langt hadde da allerede båret bud om at det ville bli tøffe kår for de i årets 3. divisjon avdeling 2. Lite ante jeg imidlertid om hvor ille de skulle bli videre utover våren og sommeren da jeg denne mandagen tenkte som så at jeg like gjerne kunne tusle ned til Seiersten Stadion for å se de røde ta imot Lokomotiv Oslo til dyst.

Siden jeg ikke ville gi mine penger til det nye styret, tok jeg nok en gang oppstilling på utsiden rett bak det ene målet, og så første omgang derfra for deretter å gå inn vederlagsfritt i pausen. Innen den tid hadde jeg sett en nokså lite spennende første omgang der det lenge var temmelig jevnspilt. DFI-kaptein Nichlas Furu måtte dog gripe inn et par ganger der ‘Loket’ var farlig frempå, men hverken han eller keeper Erlend Jensen klarte å hindre Iver Bjørnsson Ukkestad i å sette inn 0-1 i det 38. minutt. Det var også pauseresultatet.

I fjorårssesongen leverte DFI den ene fantastiske snuoperasjonen etter den andre, men det er et nå et helt nytt mannskap siden den gang. Mann og mus har enten rømt klubben eller blitt presset ut, både hva gjelder spillere og trenere etc. Håpet om en snuoperasjon etter pause denne gang fikk et skudd for baugen fem minutter ut i andre omgang da Jonas Njerve økte til 0-2. Med et kvarter igjen sto det 0-3, og det begynte å bli pinlig da Loket økte til 0-4 med fem minutter igjen. Dog ikke i nærheten av like ydmykende som det de fikk gjennomgå på overtid.

I det andre tilleggsminuttet ble DFI igjen redusert til statister og rundingsbøyer da Vegard Hellebust rundet keeper og bare kunne trille kula i mål. nemlig Det var tydeligvis ikke godt nok, får han stoppet nemlig ballen på målstreken, nemlig ned på alle fire og nikket ballen over streken til pipekonsert fra DFI-publikummet som tydeligvis ikke satt pris på å få gnidd salt i sårene slik. Det er noe som heter at som man reder ligger man, og dette var da også en total ydmykelse. Det mest overraskende – med tanke på utviklingen og kursen styret har staket ut for DFI-skuta – var egentlig at jeg talte så mange som 142 tilskuere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Drøbak/Frogn v Lokomotiv Oslo 0-5 (0-1)
3. divisjon avd. 2
Seiersten Stadion, 27 May 2019
0-1 Iver Bjørnsson Ukkestad (38)
0-2 Jonas Njerve (52)
0-3 Henrik Elvevold (76)
0-4 Mathias Nordby Sørensen (85)
0-5 Vegard Hellebust (90+2)
Att: 142 (h/c)
Admission: Probably the usual 100 NOK (but watched first half from outside and went in for free at HT as I didn’t wanna give my money to the new board)
Programme: None

Next game: 30.05.2019: Lysekils AIK v Håfreströms IF
Next norwegian game: 05.06.2019: Skjetten v Harstad
Previous game: 22.05.2019: Fredrikstad v Sarpsborg 08

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg