Begby v Rakkestad 20.03.2023

 

Mandag 20.03.2023: Begby v Rakkestad

Ny uke og nye muligheter, og denne mandagen skulle det faktisk bli en ny bane på meg, selv om jeg egentlig ikke hadde regnet med det da jeg dro hjemmefra for å sette kursen mot Begby. Der oppe på Begby har jo den nye banen vært et kapittel for seg selv, for da den skulle åpnes til fjorårets siste hjemmekamp var den rett og slett ikke klar likevel, og det har den heller ikke vært ved de anledninger man tidligere i vinter hadde håpet å kunne spille treningskamp på den. Det har ikke minst min banehopper-kompis Stig-André Lippert fått med seg, der han til stadighet hadde etterlyst informasjon om kamparena for Begbys mange treningskamper i håp om å kunne få huket av den nye banen. Ved én anledning hadde han til og med vært på vei, men snudd og gjort vendereis da han fant ut at kampen likevel skulle spilles på den gamle banen.

Derfor regnet jeg med at det også var der kveldens treningskamp mot Rakkestad skulle spilles, og det hadde så vidt meg bekjent heller ikke kommet ut noe informasjon om noe annet, men da jeg ankom så jeg raskt at aktiviteten var borte på den nye banen. Det viste seg å være et av G16-lagene som hadde trening ledet av min gamle kompis Bothe, men han bekreftet at planen var å spille kveldens treningskamp på den nye banen. Jeg måtte selvsagt informere Lippert om dette, og han ergret seg nok litt da han fikk den beskjeden der han nå satt hjemme med familiære forpliktelser. Etter fjorårets høstsesong var det mange som mente, meg selv inkludert, at Begby kunne bli et lag å regne med i årets 5. divisjon. Rakkestad spilte på sin side i 4. divisjon i fjor, men rykket ned, slik at de to nå også skal møtes i årets 5. divisjon.

For å gjøre en lang historie kort, var det ingen festforestilling jeg ble vitne til på den nye banen denne kalde mars-kvelden, men Begby var nærmest nettkjenning før pause da de kom alene med Rakkestad-keeperen, som imidlertid reddet. Jeg sto med en stadig sterkere følelse av at det gikk mot 0-0, men idet jeg tenkte tanken igjen, scoret Rakkestad. Martin Johnsrud Kristiansen rundet keeper og satt inn 0-1 i det 73. minutt. Bortsett fra dette var et litt komisk ‘høydepunkt’ da en Rakkestad-spiller skle på sidelinja og ynket seg i smerte, og da en Begby-leder kom farende til, trodde vi det var for å hjelpe. Men neida, han var mest opptatt av å sjekke om det hadde gått bra med stativet jeg antar er til et kamera som filmer kampen. Det gikk heldigvis bra med både spiller og stativ, og kampen ebbet ut med 0-1 som sluttresultat. Det var bare å traske hjemover i kulda med en ny bane på samvittigheten, og det blir garantert flere kamper der utover i sesongen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Norwegian ground # 216:
Begby v Rakkestad 0-1 (0-0)
Friendly
Nye Begbybanen, 20 March 2023
0-1 Martin Johnsrud Kristiansen (73)
Att: 22 (h/c)
Admission: Free

Next game: 23.03.2023: Trosvik v Driv
Previous game: 19.03.2023: Sparta v Sarpsborg FK

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg