Skogstrand v Inter Halden 02.04.2024

 

Tirsdag 02.04.2024: Skogstrand v Inter Halden

Selv om påsken var over og det nå var tilbake til hverdagen, var det ingen grunn til å ikke ta seg en tur ut og få med seg en kamp også denne dagen, mens man fortsatt også fordøyde inntrykkene etter mandagens serieåpning på Fredrikstad Stadion. Det var nå et nokså slunkent kamputvalg i området, bestående av et par treningskamper, og jeg brukte ikke spesielt lang tid på å blinke meg ut oppgjøret mellom Skogstrand og Inter Halden, da det her også var snakk om to førstelag. De to skulle nå møtes til en siste test før sesongstarten i sine respektive divisjoner – Skogstrand i 6. divisjon og nyoppstartede Inter Halden i 7. divisjon. Det var bare å busse til Ambjørnrød og gå de siste meterne derfra til Skogstrandbanen.

Der traff jeg straks på Trond, og snart fikk vi også selskap av banehopperne Tom Børkeeiet og Ray Tørnkvist på tribunen. Inter Halden virker å i stor grad bestå av spillere som tidligere har spilt i blant annet reservelagene til Berg, men navnet Inter Halden var tydeligvis ikke forbundet så begeistret for. De presterte visst å mene at det ville kunne skape forvirring med den italienske giganten Inter Milan! Merkelig nok er de ikke like bekymret for at SK Halden skal kunne forveksles med Halden Skiklubb, som det faktisk er en større fare for. Uansett var det Skogstrand som dominerte den første omgangen, men sløste såpass med sjansene at det nesten virket som om de ikke ville ha mål. Det var noe overraskende fortsatt 0-0 til pause.

Skogstrand traff tverrliggeren tidlig i andre omgang, og fortsatte der de slapp, men kampen endret deretter raskt karakter. Haldenserne kom mer med og tok etter hvert over da de også begynte å spille mer langs bakken, og de hadde allerede skapt noen gode muligheter da de i det 62. minutt tok ledelsen. Med et kvarter igjen doblet de den fra straffemerket, og nå kom ketchup-effekten i en kamp der det lenge så ut som begge lag var vaksinert mot å score. I det 79. minutt kom 0-3, og allerede et minutt senere ble sluttresultatet fastsatt til 0-4 med et klassemål. Det skal sies at Skogstrand hadde hengt greit med spillemessig utover i andre omgang, men for de stoppet det gjerne opp når de nærmet seg gjestenes 16-meter. 0-4 sluttet det altså, og det hadde også blitt såpass surt at da Trond tilbød meg skyss hjem takket jeg gladelig ja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revisit:
Skogstrand v Inter Halden 0-4 (0-0)
Friendly
Skogstrandbanen, 2 April 2024
0-1 (62)
0-2 (pen, 76)
0-3 (79)
0-4 (80)
Att: 12 (h/c)
Admission: Free

Next game: 03.04.2024: Hafslund v Skiptvet
Previous game: 01.04.2024: Fredrikstad v Bodø/Glimt

More pics

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg