Påsketur 2018

 

Det har heller ikke denne gangen vært bare enkelt å spikre min store påsketur, og den siste uka har også bydd på eksta utfordringer i form av et B&B som måtte kansellere min booking for to netter grunnet sykdom. Det førte til at jeg heller enn å betale minst 2-3 ganger prisen ved andre lokale etablissementer, valgte å endre totalt på planene. I tillegg var det en dag eller to der jeg har hatt problemer med å bestemme meg, men etter ukesvis med planlegging (den begynte strengt tatt allerede i god tid før jul) skal jeg vel nå omsider ha klart å få på plass en reiserute. Med avreise på tirsdag er vel ikke det noe for tidlig..

 

 

Tirsdag 27.03.2018:
Marine v Nantwich Town (NPL Premier) 

Så skal jeg tilsynelatende omsider få besøkt Rossett Park, der jeg ser frem til å starte turen. Overnatting i Southport.

Onsdag 28.03.2018:
Hawick Royal Albert v Vale of Leithen (Lowland League) 

Denne dagen voldte meg en god del hodebry, for etter at jeg først kikket på Rushden & Higham United, kastet jeg meg raskt over den omberammede kampen Hawick Royal Albert v Spartans i skotske Lowland League. Få dager etter jeg hadde booket hotell, kom deretter sjokkbeskjeden om at kampen hadde blitt flyttet IGJEN! Frustrert fikk jeg heldigvis avbestilt hotellet gratis, og igjen begynte jeg å vurdere Rushden og overnatting i Wellingborough. Jeg kom i det minste aldri så langt som å faktisk bestille der, for plutselig sørget nye avlysninger i Skottland for at Hawick Royal Albert fikk nok en hjemmekamp omberammet – igjen med 28/3 som ny kampdato. Hotellet jeg opprinnelig hadde booket var nå forsyne meg fullbooket, men jeg fant et nytt overnattingssted som bare var noen pund dyrere. Dermed blir det debut i Lowland League og besøk til nok et område av Skottland som virker spennende. Overnatting i Hawick.

Torsdag 29.03.2018:
Blackburn Rovers v Bradford City (League One) 

På et tidspunkt da jeg aldri så for meg hvor fyldig fotball-menyen skulle bli på torsdagene denne våren, booket jeg tidlig bindende hotell i Blackburn/Darwen-området, men det er uansett greit å endelig få besøkt Ewood Park. 

Fredag 30.03.2018:
Kl. 15.00: Sheffield Wednesday v Preston North End (Championship) 
Kl. 19.45: Tamworth v North Ferriby United (Conference North) 

Langfredagen blir benyttet til en dobbel. Overnatting i Birmingham. 

Lørdag 31.03.2018:
Frome Town v Banbury United (Southern League Premier) 

Jeg har noen dager foran meg nede på sørkysten, og på veien ned dit benytter jeg anledningen til å gjøre et nytt forsøk på å se Frome Town spille hjemmekamp. Heldigvis er det ingen Taunton Town som kan stikke kjepper i hjulene denne gang. Overnatting i Eastleigh. 

Søndag 01.04.2018:
Rangers Legends v Pompey Legends (Lee Rigby Memorial Cup) – @ AFC Portchester 

Påskesøndag har i likhet med vanlige søndager et temmelig begrenset utvalg, og det som tidlig ble gjenstand for min interesse denne dagen var veldedighetskampen der gamle helter fra Rangers og Portsmouth skal møtes til inntekt for Lee Rigby Foundation. Overnatting i Eastleigh.

Mandag 02.04.2018:
Kl. 11.00: Pagham v Chichester City (Southern Combination Premier) 
Kl. 15.00: Moneyfields v Ashford Town (Mx) (Southern League 1 East)
En ørliten mulighet for revisit:
Kl. 17.30: Portsmouth v Wigan Athletic (League One) 

Jeg stoler ikke lenger på at Northern League-klubbene holder seg til de oppsatte kamptidspunktene, da de synes å ha en mani med poengløse 13.00-avspark – gjerne med endringer på kort varsel. Derfor blir det sørkysten når det denne dagen ligger til rette for dobler og til og med tripler. Jeg vurderte lenge frem og tilbake mellom Pagham og Wick hva gjelder den tidlige kampen, men har vel endt opp med Pagham og lokaloppgjøret mot Chichester City. Derfra skal jeg kunne komme meg greit til Moneyfields, og med en taxi fra Fratton stasjon vil jeg til og med kunne innfinne meg der en drøy halvtime før avspark. Det er ikke lenger fra Fratton Park enn at jeg vil kunne spasere dit for en tredje kamp, men jeg er meget usikker på om jeg gidder å unnagjøre en revisit der denne gang. Overnatting i Eastleigh.

Tirsdag 03.04.2018:
Queen of the South v Falkirk (Scottish Chamionship) 

Jeg lutet lenge mot Sunderland RCA i Northern League, men jeg klarte ikke helt å dy meg da Queen of the South fikk denne kampen omberammet, og dermed blir det en lang reise og besøk til Dumfries og Palmerston Park. Overnatting i Carlisle. 

Onsdag 04.04.2018:
Ball Haye Green v Wolstanton United (Staffordshire County League Premier) 

Leek-klubben Ball Haye Green spiller sin siste sesong ved sin hjemmebane gjennom over åtte tiår da de dessverre blir kastet ut etter sesongslutt. Dermed er jeg påpasselig med å få avlagt en visitt. Overnatting i Hanley, Stoke-on-Trent.

Torsdag 05.04.2018:
Shepshed Dynamo v Quorn (Midland League Premier) 

En torsdag med en såpass fristende meny at man har visse problemer med å velge er absolutt ikke hverdagskost. Jeg endret mening flere ganger etter hvert som det ble lagt til omberammede kamper (og noen som falt fra), og lot meg en periode friste av Leighton Town. Hotellsituasjonen var imidlertid et problem, og selv om det overhodet ikke var ideelt, ble overnatting booket i Luton. Men så dukket plutselig kampen ved Butthole Lane (The Dovecote) i Shepshed opp, og jeg lot meg friste til å endre planene, slik at jeg nå får besøkt et anlegg jeg lenge har ønsket meg til. Bare det gamle stadionnavnet er jo omtrent verdt turen alene! Overnatting i Loughborough.

Fredag 06.04.2018:
Stanway Rovers v Coggeshall Town (Eastern Counties League Premier) 

Jeg blinket meg nokså tidlig ut denne kampen, men overnattingen var litt kinkig og var en av de aller siste jeg booket. Overnatting i London (Wembley). 

Lørdag 07.04.2018:
Ashfield v Bellshill Athletic (SJFA West Central Division 2)

Jeg ventet her lenge på April-kampene til West Riding League for å se om Littletown hadde hjemmekamp, men de lar fortsatt(!!) vente på seg. I stedet begynte jeg tidlig å heller se på Lakenheath i Cambridgeshire County League og bestemte meg egentlig for dette. Av en eller annen grunn ventet jeg så lenge med hotellbookingen at hotellet jeg hadde kikket på ble utsolgt, og da jeg tok en ny kikk valgte jeg å gjøre en meget sen endring i programmet ved å heller få en dose skotsk Junior-fotballen (nei, det har fortsatt ingenting med aldersbestemt fotball å gjøre). Ashfield har en stund fristet til tross for å dele sitt stadion med speedway. Overnatting i Crookston, Glasgow.

Søndag 08.04.2018:
Crownpoint United v Overlee Partizans (Scottish Sunday Trophy) – @ Stenhousemuir 

Også her var det mye frem og tilbake. Jeg hadde egentlig lyst på en utflukt til Belgia for å besøke Berchem Sport, men mens jeg somlet og regnet på om jeg hadde råd til en så stor påsketur, gikk Eurostar-prisene opp voldsomt, slik at jeg ikke lenger kunne forsvare en såpass stor utgiftspost for én dags skyld. I stedet fant jeg ut at Sheppey United og Whitstable Town skulle spille finale i Kent Senior Trophy denne dagen. Selv om jeg ante ugler i mosen ved at kampen på FA Full-time var planlagt spilt på Sheppey Uniteds Holm Park, gikk det flere dager før jeg plutselig oppdaget at dette ganske riktig er feil, og at kampen skal spilles hos Maidstone United (den er for øvrig fortsatt listet med feil kamparena hos FA Full-time!). Dit gidder jeg ikke å dra, og jeg begynte å mistenke at det kunne bli en fotballfri søndag, selv om Ammanford (i Wales) var et alternativ. Da jeg plutselig bestemte meg for å dra den lange veien opp til Skottland på lørdagen, åpnet det imidlertid også for en cupkamp i det som kkanskje kan sammenlignes med FA Amateur Cup i England. Det er semifinaler, og de skal spilles på hjemmebanen til Stenhousemuir, med meg til stede på en av de. Overnatting i Crookston, i utkanten av Glasgow.

Mandag 09.04.2018:
Lincoln United v Basford United (NPL 1 South) 

Det gikk lenge før det begynte å dukke opp noe særlig med kamper denne dagen, men etter hvert som været skapte problemer ble utvalget stadig bedre. Jeg kikket tidlig på Knypersley Victoria i Staffordshire County League, og gikk så langt som i booke hotell i Tunstall, Stoke-on-Trent. Det var før Lincoln United ble satt oppm ed hjemmekamp, og selv om en ekstra natts tenkepause gjorde at jeg måtte punge ut noe mer enn jeg hadde håpet på, blir det nå forhåpentligvis endelig suksess når jeg gjør et nytt forsøk på å gjeste Ashby Avenue. Overnatting i Lincoln. 

Tirsdag 10.04.2018:
Berwick Rangers v Stenhousemuir (Scottish League 2) 

Nok en dag der det har blitt sene endringer, og denne gang var det ikke bare min skyld. Jeg ble tidlig fristet av et besøk hos Carharrack (i Cornwall Combination) og booket overnatting i Redruth. Tidligere denne uken ble jeg imidlertid kontakten av B&B-innehaveren som beklaget at han måtte kansellere min to dagers booking grunnet sykdom. Andre alternativer i området var nå såpass mye dyrere eller upraktiske at jeg valgte å ta en ny kikk på kamputvalget. Der fant jeg Berwick Rangers, som nå vil få besøk av undertegnede. Overnatting i Berwick-upon-Tweed. 

Onsdag 11.04.2018:
Birtley Town v FC United of Newcastle (Northern Alliance Premier) 

Her ble planene endret som en følge av endringene jeg ble tvunget til å gjøre dagen før. Jeg har søkt etter noe som begeistrer meg, men har foreløpig nøyd meg med Birtley Town. Det er nesten for ille om jeg to turer på rad ikke skulle tilbringe en eneste dag i Newcastle, og det var noe av grunnen til dette valget. Overnatting i Dunston, Gateshead. 

Torsdag 12.04.2018: 
Bradford City v Shrewsbury Town (League One) 

Jeg kikket lenge på Chepstow Town i Wales, før Leighton Town fikk en kamp omberammet. Det er imidlertid i grevskapscupen, og visse bitre cup-erfaringer den siste tiden sitter fortsatt friskt i minne (takket være Taunton Town), så jeg var litt betenkelig. Da Bradford Citys hjemmekamp mot Shrewsbury Town ble valgt som TV-kamp og flyttet til torsdag, syntes det som en god mulighet til å fa besøkt Valley Parade på en ukedag da det normalt uansett ikke er voldsomt utvalg. 

Fredag 13.04.2018: 
Halstead Town v Woodbridge Town (Eastern Counties League 1) 

Noen vil vite at jeg lenge har ønsket meg til Halstead, men problemet i denne divisjonen er at den lider under et altfor stort antall reservelag, slik at jeg tidligere har vært lunken når Halstead Town har møtt disse. Nå er det både fredagskamp og ikke minst kamp mot et annet førstelag, og da slår jeg til! Overnatting i Halstead. 

Lørdag 14.04.2018:
Cromer Town v Bungay Town (Anglian Combination 1) 

Denne dagen er fortsatt ikke 100% spikret, men det kan fort bli en tur til Cromer på nordkysten av Norfolk. Hjemreise dagen etter. 

 

Om det blir som beskrevet over, og alt går etter planen, vil turen i så fall se slik ut: 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg