August-tur 2017

 

Det begynner etter hvert å nærme seg avreise mandag morgen, og det er kanskje på høy tid å presentere mitt program, selv om det fortsatt ikke er helt spikret. Visse dager vil fortsatt holdes helt eller delvis åpne, og ikke minst kan eventuelle FA Cup-kamper føre til endringer. Når det er sagt, kan også programmet ende opp med å bli slik som jeg akkurat for øyeblikket ser for meg:

 

 

 

Mandag 14 August:
Dorchester Town v Basingstoke Town (Southern League Premier Division)

Jeg starter turen med en visitt til Dorset, og overnatting er booket i Weymouth.

 

Tirsdag 15 August:
Cradley Town v Dudley Town (West Midlands (Regional) League Premier Division)

Jeg valgte etter hvert å droppe planene om å besøke Newport (IoW) og Isle of Wight – i hvert fall i denne omgang. Tidlig start og en laaang reisevei dagen etter var en faktor, sammen med det som visstnok skal være Europas dyreste ferje-overfart i forhold til distanse (luftbåtebåten koster £17 hver vei for de ti minuttene det tar mellom Portsmouth og Ryde). Derfor begynte jeg å kikke på Cradley Town, som jeg opprinnelig hadde vurdert som høyaktuelt alternativt to uker senere, og hotell er nå booket i Birminghams vestlige utkant…langs ruta til buss nummer 9.

 

Onsdag 16 August:
Seaton Delaval Amateurs v Gateshead Rutherford (Northern Alliance Premier Division)

Jeg beveger meg videre nordover, og mye av turen vil jeg befinne meg i nord. Dette blir en av mange kamper i nordøst, og Seaton Delaval ser ut til å være en av denne ligaens skjulte(?) perler. Overnatting i Newcastle.

 

Torsdag 17 August:
St. Helens Town v Abbey Hulton United (North West Counties League Division One)

Torsdagskamp ved St. Helens Towns nye hjemmebane, Ruskin Park, men får de den ferdig i tide?? Det er nå spørsmålet, da de er over 12 måneder på etterskudd, og igjen kan måtte bli nødt til å flytte det som skulle være deres åpningskamp på anlegget. Det skjedde jo både ved sesongstart i fjor, og også ved minst en anledning senere i forrige sesong. De skulle jo også vært en av hjemmelagene i årets East Hop i NWCL, men slik ble det altså ikke. Heldigvis kjenner jeg en av de som er med i styre og stell, og han fortalte for noen dager siden at det gjensto endel arbeid. Videre forteller at han akkurat nå venter på en email og bekreftelse på om de får sin bane godkjent for bruk denne torsdagen. Alternativt vil kampen måtte flyttes til Ashton Town, men det er bare å krysse fingrene for at så ikke blir nødvendig. Jeg vil nok vite svaret i løpet av ettermiddagen eller kvelden. Uansett blir det overnatting hos min venninne i Thatto Heath.

 

Fredag 18 August:
Sheringham v Watton United (Anglian Combination Division One)

Fortsatt ikke 100% spikret, men la oss si at jeg i øyeblikket er 88% sikker på at det blir Sheringham. Jeg så jo en stund på Aberystwyth Town i Wales, men har denne gang kjøpt togpass som kun gjelder i selve England, og ikke i Wales eller Skottland. I tillegg lar jeg meg også friste av en tur med North Norfolk Railway (mellom Sheringham og Holt), som jeg vil forsøke å få til før kamp. Overnatting i Norwich.

 

Lørdag 19 August:
Kl. 14.30: Percy Main Amateurs v Wallington (Northern Alliance Premier Division)
Kl. 17.30: Sunderland v Leeds United (Championship)

Dette kan bli en nokså hektisk dag. Ikke bare blir det en tidlig start når jeg forlater Norwich og tar meg til Newcastle for å sjekke inn og deretter dra umiddelbart til Percy Main for å se ytterligere en av Northern Alliance-klubbene som frister meg. I tillegg har jeg nemlig også sett muligheten for å følge opp dette med å få krysset av Stadium of Light, og jeg tror jeg har kommet opp med en slu plan for å rekke frem dit uten altfor mye stress. Jeg vil forsøke å ta en taxi gjennom Tyne-tunnelen som krysser elven Tyne rett i nærheten av Percy Main, og deretter hoppe av ved eksempelvis Brockley Whins for å der stige på metroen mot Sunderland.

 

Søndag 20 August:
Quorn v AFC Mansfield (FA Cup Preliminary Round)

Jeg har ventet på at visse kamper i denne helgens FA Cup-runde skulle flyttes til søndagen, og ikke minst ventet jeg på søndagskamp hos Pickering Town. Det ble det da også…men samtidig har de også flyttet kampen til Selby Towns hjemmebane. Jeg trodde at det som skulle flyttes hadde blitt flyttet, og begynte å planlegge for et besøk til St. Margaretsbury (v Hullbridge Sports), men så sent som i dag (lørdag 12/8) ble Quorn v AFC Mansfield også flyttet til søndagen, og jeg bestemte meg for å booke et refunderbart hotell i Loughborough.

 

Mandag 21 August:
Stourbridge v Nantwich Town (NPL Premier Division)

Det hadde vært trivelig med en revisit til Stourbridge, men denne er på ingen måte spikret, da jeg så lenge som mulig vil holde mulighetene åpne i tilfelle det skulle dukke opp et fristende alternativ i form av omkamp i FA Cupen. Det spørs vel om det blir særlig mange omkamper på mandagen, men så lenge det er en mulighet, vil jeg se det an før jeg eventuelt dagen før booker noe i Stourbridge- eller Birmingham-området.

 

Tirsdag 22 August:
Thornaby v Heaton Stannington (Northern League 2)

Det blir gjensyn med venner i Heaton Stan når jeg gjester Teesdale Park og Thornaby. Overnatting i Newcastle.

 

Onsdag 23 August:
Prudhoe Town v Windscale (Wearside League)

Igjen overnatter jeg i Newcastle når besøker Prudhoe Town.

 

Torsdag 24 August:
Newcastle Benfield v Guisborough Town (Northern League 1)

Torsdagskamp i Newcastle, der jeg for tredje natt på rad overnatter ved et av byens Premier Inn-hoteller.

 

Fredag 25 August:
Aveley v Witham Town (Isthmian League Division One North) eller Colliers Wood United v Epsom & Ewell (Combined Counties League Premier Division)

Her har jeg allerede blitt offer for en kamp som av en eller annen grunn har blitt omberammet i det stille. Jeg booket nemlig hotell i Woolwich-området i London med tanke på kampen FC Elmstead v Holmesdale (FC Elmstead banedeler med nettopp Holmesdale), men den har nå forsvunnet fra terminlisten, slik at jeg ble sittende med en ikke-refunderbar hotell-booking. Jeg vil nok likevel ta turen ned til London for å ikke tape penger på hotellet, og det er også en rekke kamper å velge mellom der. Tower Hamlets vil være det enkleste, men jeg kan styre meg for både friidrettsstadioner og ikke minst det politiske sirkuset jeg vet at raddis-fansen til bortelaget Clapton vil besørge. Derfor begynte jeg å kikke på Colliers Wood United, men fredag kveld (11/8) oppdaget jeg at Aveley v Witham Town har blitt flyttet til fredagskamp, og det kan være en god mulighet til å ta en kikk på Aveleys nye hjemmebane (selv om det vil være trist å konstatere hva de har byttet ut herlige Mill Field med.

 

Lørdag 26 August:
Salts v DRAM Community (West Riding County Amateur League Premier Division)

Jeg beveger meg igjen nordover og gjester Saltaire (som faktisk står på UNESCOs verdensarvliste), der Salts er hjemmelaget i en idyllisk setting. Etter kamp vil jeg reise videre til Darlington, der jeg overnatter i tre netter.

 

Søndag 27 August:
Horden CW V Hartlepool United ‘Legends’ (Friendly)

Da Horden Colliery Welfare gikk dukken (og ble til Darlington reserves) i fjor, fryktet jeg at jeg hadde gått glipp av muligheten til å se kamp ved herlige Welfare Park, etter at jeg flere ganger har måttet endre planene om kamp der som følge av omberamminger eller endringer av kamparena. Horden Community Welfare klinger kanskje ikke like bra, men uansett er det stiftet en ny klubb som denne sesongen vil spille i Durham Combination. Denne søndagen lar jeg meg friste av en «showkamp» som blir arrangert for å få inn noen kroner til den nye klubben, og en rekke Hartlepool United-legender står for motstanden. Overnatting i Darlington.

 

Mandag 28 August:
Kl. 11.00: Darlington Railway Athletic v Northallerton Town (Northern League 2)
Kl. 15.00: Darlington v Spennymoor Town (Conference North)

Bank Holiday Monday, og jeg har etter hvert falt ned på det jeg håper skal bli en flott Darlo-dobbel. Jeg krysser først og fremst fingrene for at ikke Northern League-klubbene igjen skal bestemme seg for å tulle med kamptidspunktet i siste liten, slik mange av de gjerne har hatt for vane. Ved tilsvarende kampdag i fjor var det nettopp Northallerton Town som fant ut at de skulle flytte sin kamp fra 11.00 til 13.00 på noen få dagers varsel, og dermed ødela mine planer. Om Darlo RA klarer å motstå dette, vil det bli en fin dobbel. Andre utfordring vil i så fall bli å få billett i tilfelle det skulle bli ‘all ticket’, men det regner jeg meg skal gå greit med hjelp fra visse forbindelser i nordøst. Overnatting igjen i Darlington.

 

Tirsdag 29 August:
Squires Gate v Barnoldswick Town (North West Counties Leaugue Premier Division)

Om jeg ikke er helt 100% sikker, så har jeg i hvert fall god tro på at det blir besøk til Blackpool og Squires Gate. Jeg er imidlertid litt fristet av Lakenheath (i Cambridgeshire County League), men luter mot Blackpool-visitt siden jeg tross alt nevnte dette for min lokale kompis Steve.

 

Onsdag 30 August:
Littletown v Lower Hopton (West Riding County Amateur League Premier Division)

Jeg hadde jo planlagt et besøk til Littletown og deres Beck Lane på min forrige tur, men ble da offer for togkaos og endte i stedet opp hos Brodsworth Welfare. Denne gang håper jeg å kunne innfinne meg ved Beck Lane. Overnatting i Bradford.

 

Torsdag 31 August:
Sculcoates Amateurs v Reckitts (Humber Premier League Premier Division)

Dette er en dag der jeg så absolutt er åpen for endringer dersom interessante alternativer skulle dukke opp. Sculcoates Amateurs hører hjemme i Hull, og at kamparenaen er listet under navnet «St. Marys Collegs 4G» medførte ikke akkurat gåsehudfaktor. Det ser da også ut til å være akkurat det man kan forestille seg ut fra navnet – en simpel kunstgressbane tilknyttet en skole litt nord i Hull. Jeg vil som sagt vurdere alt som kommer av alternativer, men om det ikke skulle dukke opp noe, er det i hvert fall en unnskyldning for å tilbringe en dag i Hull.

 

Fredag 1 September:
Llandrindod Wells v Llanfair United (Mid Wales League Division One)

Jeg har som nevnt bestilt togpass for kun England denne gang, men det er langt kortere fra den engelske grensen til Llandrindod Wells enn til Aberystwyth, så om en usedvanlig årvåken konduktør skulle finne på å påpeke dette, vil jeg vel ikke måtte punge ut altfor mye. Jeg vil imidlertid ta en vurdering når man vet hva som eventuelt blir av fredagskamper i FA Cupen denne helgen, så det er en liten sjanse for at det blir endring. Hotellet i Llandrindod Wells kan nemlig avbestilles til noen dager i forkant.

 

Lørdag 2 September:
Kl. 15.00: Vauxhall Motors v Heswall (West Cheshire League Division One)
Kl. 17.30: Tranmere Rovers v Dover Athletic (Conference Premier)

Jeg ser nå muligheter for en dobbel på Wirral-halvøya, takket være sent avspark i Tranmere Rovers’ TV-kamp mot Dover Athletic. I så fall må jeg tidlig opp for å rekke 06.55-toget fra Llandrindod Wells, og deretter ta meg til Liverpool og slenge fra meg bagasjen på Liverpool Lime Street stasjon før jeg setter kursen mot Ellesmere Port-området og Vauxhall Motors. Noen vil huske at de for noen år siden var fast innslag i Conference North, før de valgte å be om frivillig degradering og ta reservelagets plass i West Cheshire Leaugue (før øvrig en av stadig færre ligaer som fortsatt følger en logikk med Division One som sin øverste divisjon). I så fall vil jeg belage meg på en taxi etter kamp for å ta meg til Prenton Park. Planen var å overnatte hos min venninne i Thatto Heath, men hun har familie på besøk denne helgen. Overnatting vurderes likevel i St. Helens.

 

Søndag 3 September:
Blackburn Rovers v Fleetwood Town (League One)

Også her vil jeg gjøre en vurdering når eventuelle søndagskamper i FA Cupen har blitt flyttet, men foreløpig ser det ut til å bli besøk ved Ewood Park. Om jeg booker overnatting i St. Helens dagen før, kan jeg i så fall velge å bruke det som base ytterligere en natt.

 

Mandag 4 September:
Carnforth Rangers v Cartmel & District (North Lancashire League Premier Division)

Denne mandagen er jeg nå fristet av Carnforth Rangers, som ser ut som en interessant destinasjon. Igjen; om St. Helens blir brukt som base de to foregående dagene, kan det igjen også være tilfelle her…om jeg ikke flytter på meg og inntar en base et sted nordover i Lancashire. Kan også bli hjemreise.

 

Tirsdag 5 September:
Fortsatt uvisst

Her må jeg bare holde døra på gløtt for både eventuelle omkamper i FA Cupen og ytterligere kamper i ligaer som fortsatt ikke har offentliggjort sitt september-program, men jeg har foreløpig sett mest på Chippenham Town v Gloucester City (Conference North). Nå ser jeg imidlertid at Newport (IoW) v AFC Portchester (Wessex League Premier Division) også finner sted denne dagen, og siden et besøk til St. George’s Park (der Newport spiller sine siste sesong) måtte utgå tidligere på turen, kan det kanskje bli en tur til Isle of Wight denne gang i stedet. Time will show…

 

Onsdag 6 September:
Fortsatt uvisst

Også her vil jeg avvente, og Lincoln Uniteds hjemmekamp mot Stocksbridge Park Steels har blitt omberammet, men likevel er det hjemmekamp på Ashby Avenue, der Lincoln United nå vil ta imot Corby Town i NPLs ligacup. Det er så absolutt en kandidat, men som nevnt vil jeg avvente flere kamper før jeg tar en beslutning. Sannsynlig hjemreise 7. september, om jeg ikke drar hjem mandagen

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg