Juli-tur 2015

Fredag morgen (3.juli) setter jeg meg igjen på flyet med kurs for England, når jeg sammen med min mor og nevø drar på en snau ukes ferie. Når de drar hjem neste onsdag (8. juli), etter at vi har besøkt London, Nottingham, York, Scarborough og Whitby, vil jeg imidlertid være igjen helt 19. juli for å få en solid dose fotball. Jeg har denne sommeren hatt abstinenser, og det er på tide med litt engelsk fotball igjen! Som vanlig på denne tiden av året, har det vært en del omberamminger og generell usikkerhet knyttet til noen av oppgjørene jeg har snust på, men jeg har omsider falt ned på dette programmet:

Onsdag 8. juli:
Hucknall Town v Coalville Town

Jeg blinket meg tidlig ut denne, og ar fortsatt ikke sett mer fristende alternativer. Kanskje var det et signal at det kort tid etter ble offentliggjort at Hucknall Towns flytteplaner tydeligvis nå endelig vil bli realisert, slik at jeg får besøkt Watnall Road mens jeg kan. Noen vil kanskje huske at Hucknall Town for noen år siden spilte seg helt opp i Conference North, før nedturen startet…og for to år siden ba de om å bli flyttet helt ned i Central Midlands League. Nå kan de være på vei oppover igjen, og skal måle krefter med Coalville Town fra NPL Division One South. Overnatting mellom Hucknall og sentrale Nottingham.

Torsdag 9. juli:
Shelley v AFC Emley

Horden Colliery Welfare v Tow Law Town ville vært særdeles fristende, men alt tydet på at den ikke ville bli spilt på Welfare Park, men snarere på East Durham College eller lignende bane i området. Dermed ble Shelley et interessant alternativ, og klubben fra West Yorkshire League Premier Division har en interessant kamp mot lokalrival AFC Emley (fra NCEL Division One). Overnatting lokalt, der et krypinn i Kirkburton er bestilt for kun £20, med avbestillingsmuligheter.

Fredag 10. juli:
Hebburn Town v Seaham Red Star

En dag uten altfor mange alternativ, men jeg merket raskt at jeg lutet mot Hebburn Town – ikke minst fordi jeg blir å finne i dette området også dagen etter, og det er greit med en dag eller to der man slipper å være på reisefot. Og så liker jeg meg godt i Newcastle og omegn.. I tillegg har man denne dagen Gateshead v Newcastle United i bakhånd dersom det skulle dukke opp noe. Etter at hotell ble booket, virket det også en stund som om jeg måtte belage meg på Gateshead-alternativet, da både Seaham Red Star og Northern League hevdet at denne kampen spilles lørdag. Men Hebburn Town bekreftet for meg på Twitter at det er fredagskamp, så da satser vi på det. Overnatting i South Shields.

Lørdag 11. juli:
South Shields v Darlington 1883

Jeg så muligheten for en dobbel (og til og med en mulig trippel) i London, men var faktisk mer fristet av South Shields’ hjemkomst til Filtrona Park (som nå skal omdøpes Mariners Park) når hjemmelaget fra Northern League Division Two får storfint besøk av NPL Premier-klubben Darlo. Ny dag med overnatting i South Shields.

Søndag 12. juli:
AFC Fylde v Rochdale

Tynt utvalg denne dagen, og det byr på en fin mulighet til å ta turen over Penninene for å få besøkt Kellemargh Park før den ambisiøse AFC Fylde etter planen flytter inn på sin nye storstue i løpet av kommende sesong. Overnatting i Manchester.

Mandag 13. juli:
Retford Untied v Mansfield Town XI

Også denne dagen er det så som så med kamper på menyen, og det varte og rakk før det dukket opp et alternativ som ikke innebar en ‘revisit’. Et Retford United som den siste tiden har slitt voldsomt både på og utenfor banen berget kun plassen i NCEL Premier grunnet benådning. De skal nå være vertskap for Mansfield Town, og det skal nevnes at det visstnok er snakk om et reservepreget Stags som kommer…jeg tipper et U21-lag eller lignende. Overnatting i Retford.

Tirsdag 14. juli:
Kendal Town v Morecambe

Jeg har en stund ønsket å stifte nærmere bekjentskap med Daventry Town, og etter at det sto mellom Daventry og Walsall Wood (v Rushall Olympic) valgte jeg opprinnelig å lute mot Daventry. Senere kom en hjemmekamp for Chard Town på banen, og det er blant mine mest prioriterte destinasjoner for kommende sesong, men reisevei gjør at det nok får vente litt. Men da Kendal Town v Morecambe dukket opp på menyen, ble jeg rett og slett så fristet at jeg forkastet alle Daventry-planene og i stedet satser på at alle gode ting er tre i min søken etter å få sett kamp på vakre Parkside Road. Overnatting i Kendal.

Onsdag 15. juli:
Kidsgrove Athletic v Port Vale

Jeg valgte etter hvert å blinke meg ut Kidsgrove som destinasjon, og det skal være Port Vales førstelag som kommer på besøk. Jeg har i hvert fall ikke sett informasjon som tyder på noe annet. Overnatting i Stoke-on-Trent.

Torsdag 16. juli:
Atherstone Town v Tamworth XI

Opprinnelig blinket jeg meg ut Horden Colliery Welfare v Sunderland RCA som førstevalg denne dagen (dersom jeg ikke hadde besøkt Horden 9/7). Imidlertid har denne senere blitt flyttet frem to dager til 14/7 grunnet RCAs deltakelse den såkalte Summer Cup hos Hebburn. Stafford-derby mellom Stafford Town og Stafford Rangers ble valgt ut som plan B…helt til Atherstone Towns hjemmekamp mot lokalrival Tamworth dukket opp på programmet. Sheepy Road har en stund vært en ønsket destinasjon. Overnatting i Atherstone.

Fredag 17. juli:
Spalding United v Stamford

Jeg har foreløpig valgt meg denne av to grunner. Spalding United har en stund interessert meg litt som klubb, og dette er ikke en ordinær pre-season friendly. Det er faktisk første runde i Lincolnshire Senior Trophy. Overnatting i Spalding.

Lørdag 18. juli:
Coventry Sphinx v Worcester City (kl. 11.00)
Redditch United v Stourbridge (kl. 15.00)

Heller ikke kampen i Redditch er en vanlig treningskamp, det er kvartfinalen i Worcestershire Senior Cup. Jeg blinket meg tidlig ut denne da de omsider ble enige om kampdato, og har i ettertid latt meg friste til å muligens forsøke en dobbel med kamp i Coventry før jeg setter kursen mot Redditch. Overnatting i Birmingham.

Søndag 19. juli:
Nantwich Town v Crewe Alexandra

Før jeg vender snuta hjemover, tar jeg med meg en siste kamp, og denne passer perfekt da jeg etter kamp kan ta med meg bagen videre og sette kursen mot Manchester Airport.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg