November-tur 2014

Jeg har nå booket ikke bare en men to turer, men den årvisse romjuls- og nyttårsturen får vi komme tilbake til. Først er det duket for en november-tur med avreise fredag 21. november. Jeg tror jeg endelig – etter mye om og men, og flere endringer – har klart å spikre et program. I hvert fall nesten, siden jeg fortsatt ikke er 100% sikker på turens siste destinasjon. Men jeg er på god vei, og her er programmet slik det ser ut for øyeblikket:

Fredag 21.11.2014:
Cardiff City v Reading (Championship)

Det er lenge jeg har sett Readings førstelag i aksjon, og selv om jeg ikke er videre lysten på å gi økonomisk støtte til noldusen Vincent Tan og hans rasering av Cardiff City, passer denne kampen utmerket med tanke på kampen i Merthyr Tydfil dagen etter. Og sannelig har det vist seg at noen svenske bekjente også har denne kampen på agendaen, slik at vi treffes for en pint eller fem. Overnatting skjer i Newport, siden en rugby-landskamp i Cardiff har ført til skyhøye overnattingspriser på flere hundre pund denne helgen.

Lørdag 22.11.2014:
Merthyr Town v Swindon Supermarine (Southern League Division One South & West)

Turens hovedmål er flotte Penydarren Park, som lenge har vært et ønsket reisemål. Det var i hvert fall den som var årsaken til at jeg i det hele begynte å vurdere en november-tur, da man etter sigende vil starte en “oppgradering” av anlegget i løpet av de kommende månedene. Nå fikk jeg av en som besøkte herligheten forrige helg høre at Merthyr-folket hevdet det ikke ville være penger til å starte opp dette så raskt, men nå vil det uansett bli besøkt. Endring av kamp dagen etter har imidlertid ført til at overnatting i Merthyr Tydfil utgår, og jeg vil etter kamp reise den lange veien til Birmingham for å være bedre rustet til å rekke søndagskampen i nordøst.

Søndag 23.11.2014:
Bishop Auckland v 1874 Northwich (FA Vase 2. runde)

Som sagt; overnatting i Birmingham gjør det mulig å rekke opp til County Durham i tide, og jeg overnatter på Premier Inn-hotellet rett ved Bishop Aucklands hjemmebane. Sist gang jeg dro dit ble det avlysning…jeg håper det ikke vil være tilfelle denne gang.

Mandag 24.11.2014:
Aston Villa v Southampton (Premier League)

Ikke all verden med alternativer denne mandagen, og flere av hjemmelagene i aksjon har allerede blitt besøkt. Villa Park har om ikke annet sett nokså flott ut fra utsiden når jeg har passert med tog. Overnatting i Birmingham.

Tirsdag 25.11.2014:
Weymouth v Poole Town (Southern League Premier Division)

Weymouth er en annen destinasjon jeg en stund har ønsket meg til, og dette Dorset-oppgjøret blir også en durabelig toppkamp. Sammen med besøket på Penydarren Park ser jeg for meg at dette vil bli turens høydepunkt. Overnatting i Weymouth.

Onsdag 26.11.2014:
Saltash United v St. Blazey (South West Peninsula League Premier Division)

Foreløpig ikke 100% spikret, men jeg heller ganske kraftig mot Saltash United og nytt besøk i Cornwall – om enn kun rett over grevskapsgrensen. Jeg har to ganger tidligere planlagt besøk her, men mens jeg første gang måtte finne alternativ grunnet avlysning, valgte jeg sist gang å selv gjøre endringer da et enda mer interessant alternativ kom på banen. Den aller mest fristende kampen denne dagen er Bedlington Terriers v Shildon i Northern League, men jeg akter ikke å legge ut på en over 8 timers reisevei nordover fra Weymouth… Et enklere alternativ er Frome Town v Paulton Rovers i Southern League Premier, men jeg heller som sagt mot Saltash. Det vil nok i så fall medføre overnatting i Plymouth.

Hjemreise fra London Heathrow torsdag ettermiddag. Jeg krysser fingrene for medgjørlige værguder.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg