Oktober-tur 2014

 

Med avreise om under en time, tror jeg jeg endelig har klart å spikre programmet for min oktober-tur. Jeg vil ha følgende program (med forbehold om endringer):

Torsdag 2. oktober:
Ingen kamp. På søndag sto jubelen i taket over å ha funnet et alternativ i Haringey Borough v Sporting Bengal United (Essex Senior League), men gleden over denne bonuskampen var kortvarig da jeg i går (tirsdag) fant ut at denne kampen nå er flyttet. Av en eller annen grunn mener de tydeligvis det er et problem å avholde kamp samtidig som nærliggende Tottenham Hotspur spiller kamp i en eller annen uinteressant europeisk turnering. Håpløst!

Fredag 3. oktober:
Dagenham & Redbridge v Exeter City (League Two)

Lørdag 4. oktober:
Bexhill United v Rochester United (FA Vase)
Jeg gjør (tro det eller ei) min debut i FA Vase-sammenheng, og kombinerer dette med et besøk på The Polegrove, som en stund har stått på ønskelisten.

Søndag 5. oktober:
Maidstone United v Wingate & Finchley (Isthmian League Premier)

Mandag 6. oktober:
Hyde v Chorley (Conference North)
Opprinnelig var planen Redditch United v Hungerford Town, men den har blitt flyttet grunnet bortelagets deltakelse i Berks & Bucks Senior Cup. Det kom litt bardus på meg, og jeg sitter nå med en bindende hotellreservasjon i Birmingham. Jeg heller nå uansett mot å anse de drøye £30 som tapt og heller sette kursen mot Greater Manchester og Tameside.

Tirsdag 7. oktober:
Harrogate Town v Gainsborough Trinity (Conference North)

Onsdag 8. oktober:
Kidderminster Harriers v Welling United (Conference Premier)

Torsdag 9. oktober:
England v San Marino

Fredag 10. oktober:
Corinthian Casuals v Whyteleafe (Isthmian League Division One South)
Også her ble jeg offer for utsettelse da min planlagte Wessex League-kamp i Portsmouth mellom Moneyfields og Winchester City ble utsatt grunnet sistnevntes avansement i FA Cupen. Men jeg får gjøre det beste ut av det..

Lørdag 11. oktober:
Kings Lynn Town v Lancaster City (FA Cup)
Denne dagen voldte meg litt hodebry, da jeg ville vente på trekningen av FA Cupens tredje kvalifiseringsrunde. Da jeg først ble fristet av denne kampen, var det neste problemet reiseveien dagen etter. Jeg tror jeg nå har funnet løsningen, med hotell i Peterborough, slik at jeg har en langt kortere reisevei og er i stand til å ankomme neste destinasjon (Barnsley) noe tidligere og uten å stresse. Jeg vil toge fra Portsmouth til Peterborough, slenge fra meg bagen, og reise videre med buss til Kings Lynn, før jeg returnerer på samme måte etter kamp.

Søndag 12. oktober:
Barnsley v Bradford City (League One)

Mandag 13. oktober:
Vil avvente for å se an eventuelle omkamper i FA Cupen, men inntil videre er det heteste alternativet Harrogate Railway Athletic v Bamber Bridge (NPL 1 North)

Tirsdag 14. oktober:
Vil også her avvente eventuelle omkamper i FA Cupen, men inntil videre fristes jeg mest av Lancaster City v Spennymoor Town (NPL 1 North)
Det spørs om jeg ikke uansett vil innfinne meg på Giant Axe i Lancaster, da en omkamp mot Kings Lynn Town i FA Cupen også vil være svært fristende.

Onsdag 15. oktober:
Også denne dagen holder jeg åpen for eventuelle omkamper i FA Cupen og andre omberammede kamper som måtte dukke opp. Men foreløpig heller jeg litt mot Bacup & Rossendale Borough v Stockport Sports (North West Counties League Premier)

Da er det bare å pakke ferdig. På gjensyn, godtfolk!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg