Fredrikstad v Hønefoss 12.10.2003

Søndag 12.10.2003: Fredrikstad v Hønefoss BK

Etter ti lange år på nivå tre hadde FFK endelig sikret seg opprykk tilbake til nest øverste nivå med en vanvittig 2002-sesong. Nå hadde ikke trener Knut Thorbjørn Eggen ingen ambisjoner om å kjempe om nytt opprykk allerede denne sesongen, da hans plan visstnok var at de først sesongen etter skulle kjempe om opprykk. Etter kun én seier på de fire første seriekampene, hadde rødbuksene virkelig tatt seg sammen og var så absolutt involvert i toppkampen. I så måte var dagens gjester fra Hønefoss en av tittelrivalene, slik at det denne søndagen var en uhyre viktig toppkamp som ventet meg og min bror da vi satt kursen mot Fredrikstad Stadion..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter en imponerende resultatrekke kom FKK nå fra bortetap for formsterke Sandefjord, så nå kunne det virkelig gjøre seg med en seier. Det så imidlertid ikke spesielt lyst ut da Kenneth Kvalheim i kampens 12. minutt ga ringerikslaget en ledelse som de tok med seg inn i andre omgang. Rødbuksene slet lenge med å bryte ned gjestene, men mot slutten av kampen var det en sørlending som sørget for ekstatisk stemning på stadion. Dette var Roger Risholts store kamp, og med ti minutter igjen utlignet han til 1-1. Seks minutter senere satt han også inn seiersmålet som sørget for at FFK vant 2-1, Med tre serierunder igjen, var plutselig FFK en opprykksfavoritt!

Fredrikstad v Hønefoss 2-1 (0-1)