Groundhopping 18.07-29.07.2012 (Part 2/4)

Dag 4: Lørdag 21.07.2012 Banbury United – Oxford City

Som sagt så gjort. Jeg hadde bestilt wake up call som back up i tilfelle, men da telefonen ringte som avtalt klokka 06.50, hadde jeg allerede vært oppe 20 minutters tid og var allerede ferdig dusjet. Jeg var snart tilbake på Grimsby Town stasjon og fikk hoppet på 07.34 toget som planlagt. Litt over en time senere hoppet jeg av i Doncaster, hvor jeg hadde to valgmuligheter videre. Jeg kunne ta et tog via London, eller et direkte til Reading men som ville ankomme ti minutter senere. Jeg valgte sistnevnte alternativ, og tok sjansen på å duppe av litt innmellom korrekturlesingen. Litt over klokka 12 kunne jeg spasere den korte turen fra Reading stasjon til Ibis Hotel, midt i smørøyet på Friar Street. Etter å ha sjekket inn, returnerte jeg til stasjonen hvor jeg satt meg på toget til Banbury. Litt tungvint å dra helt ned til Reading og opp igjen til Banbury når jeg uansett passerte Banbury på vei ned, men slik ble det denne gangen.

Med drøye halvannen time til avspark fant jeg veien gjennom industriområdet langs jernbanen, selv om jeg ved en eller to anledninger lurte på om jeg til tross for kartet gikk feil. Men ikke langt fra Banbury stasjon – etter at det så ut som om veien skulle ende hos en bedrift av typen skraphandler – endte veien i stedet inne på parkeringsplassen foran Banbury Uniteds Spencer Stadium. Jeg fikk avlevert mine slanter og kommet meg innenfor, og fant dessverre ut at de ikke hadde trykket opp noe program i anledning dagens kamp. Ved bordene inne i klubbhusets bar satt en broket forsamling av stort sett den eldre garde. Det ble tydeligvis for mye for en mannsperson rundt 60, som flere ganger så ut til å sovne med hodet stadig nærmere bordplata. Men det var åpenbart ikke første gang, om skal man dømme utfra reaksjonene fra personene ved bordene rundt og bak baren. Med en pint Thatcher’s Gold i hånden satt jeg meg ned ved et bord ved vinduet med utsikt over banen. Der kom jeg etterhvert i snakk med et par hjemmesupportere som uttrykte det jeg oppfattet som en viss pessimisme foran sesongstart. Som så mange andre klubber har The Puritans mangel på ressurser, og slik jeg tolket disse supporterne ville de si seg fornøyd med å styre klar av nedrykksstriden i Southern League Premier, der det nok er helt andre lag som vil kjempe om opprykk og playoff.

Det begynte å «strømme på» med bortesupportere ikledd Oxford Citys på avstand ganske fine drakter, og disse virket på sin side å være noe usikre på hva som ventet i Conference North, og hva deres gutter kunne prestere på det nivået. Men ikke overraskende mente de at det viktigste i første omgang var å overleve første sesong og etablere seg. Enda mindre overraskende uttrykte de misnøye med å ha blitt plassert i den nordlige avdeling, noe som betyr lange borteturer til steder som Workington, Harrogate, og en rekke andre klubber i nordvest. Jeg hintet frempå at de hvertfall kunne si seg fornøyd med at de slapp turen til Blyth etter Spartans’ nedrykk i våres, noe de smilende måtte gi meg rett i.

Under en røykepause tok jeg turen rundt anlegget og knipset noen bilder, før jeg entret den lille klubbsjappa. Imidlertid kunne de der meddele at de ikke hadde flere skjerf igjen, men at en bestilling var lagt inn før sesongstart. Da slo det meg at jeg kunne kjøpe det skjerfet som var stiftet fast til utstilling på veggen. Jeg fikk til svar at det sikkert ville være noe skittent, men at jeg kunne få det for £5. Med handelen i boks ble tid til en pint til med cider før de to lag gjorde klare for avspark.

Kampen startet ganske jevnt uten at noen av lagene klarte skape det helt store. Den beste måten å oppsummere første omgang på er nok slik: en jevnspilt omgang der det meste av spillet foregikk på midten, og ingen av lagene klarte å skape en eneste skikkelig målsjanse. For ordens skyld; en søvndyssende kjedelig omgang da det også var så som så med duellspillet. Antagelig ville ingen bli skadet før sesongstart. Omgangens høydepunkt var da dommeren blåste for pause slik at undertegnede kunne fylle på med en ny pint Thatcher’s Gold. Begge lags supportere virket alt annet enn tilfreds med omgangen, skjønt en Banbury-fan uttrykte hvertfall tilfredshet over at de defensivt hadde hatt få problemer med å holde gjestene fra livet.

Oxford City byttet like godt ut alle 11 spillerne i pausen, slik en City representant hadde antydet. Begge omganger var en miks av førstelagsspillere og unggutter, i tillegg til et par prøvespillere. Banbury United på sin side nøyde seg med å bytte ut fem spillere, og andre omgang startet slik den første hadde gjort – men nå med et visst overtak for Oxford City. Og det var gjestene som tok ledelsen fem minutter ut i omgangen, da Michael Alexis løsnet skudd fra rundt 20 meter, og Matt Finley i Puritans-målet måtte konstatere at det sto 0-1. Oxford-laget virket nå å være i full kontroll, og presset Banbury bakover uten å skape noen særlige farligheter. Men drøyt halvveis inn i omgangen var det de røde og gule som tok over, og de hadde flere gode angrep. Imidlertid var det dette siste trekket som ved flere anldedninger manglet da.. Oxford City hadde nok med å forsvare seg de siste 20 minuttene, uten at deres keeper ble satt på noen større prøver. Et uvvist antall tilskuere jeg utfra hukommelsen vil anslå til litt over 100 så dermed at dommeren blåste av med knapp borteseier som resultat.

For min egen del vendte jeg etter en siste pint nesa mot Banbury stasjon og toget tilbake til Reading. Jeg klarte å sovne på toget som hadde Bournemouth eller Southampton Central som siste destinasjon, og våknet litt forskrekket opp med bange anelser. Jeg skulle akkurat til å spørre en medpassasjer hvor vi var, da jeg fikk øye på et av de ikke fullt så kjære landemerkene i området – nemlig pipene (dvs kjøletårnene) på kraftverket ved Didcot. Med et lettelsens sukk kunne jeg slappe av den siste strekningen inn til Reading, og etter en svipptur innom hotellet gikk den korte turen bort gata til The Monk’s Retreat hvor jeg fikk i meg litt fast føde. Av flytende føde ble j2o snart byttet ut med Strongbow mens jeg fikk melding om at min kompis Marc likevel ikke hadde mulighet for å bli med en tur på byen. Så godt som alt som kunne krype og gå av mine kompiser i Reading var i Portugal i forbindelse med førstelagets treningsleir der, men en gammel venninne ville mer enn gjerne være med ut på livet. Etter en svipptur innom The Bugle for å konstatere at puben har tapt seg voldsomt siden sist, var jeg tilbake på Monk’s Retreat der jeg traff min venninne Bernie. Senere gikk turen til klubben Revival, før retur til hotellet en gang uti de små timer.

Ground #77:
Banbury United – Oxford City 0-1 (0-0)
Pre-season friendly
Spencer Stadium, 21 July 2012
0-1 Michael Alexis (51)
Att: ???
Admission: £5
Programme: None

 

 


Dag 5: Søndag 22.07.2012 Cheshunt – Enfield Town

Med en dundrende hodepine og tilsynelatende teppe på tunga, var det en zombie som våknet til liv søndag morgen. Heldigvis hadde jeg satt på flere alarmer, og klokka viste litt over 10. Sjelden har en dusj føltes bedre, men jeg måtte svinge meg for å rekke 11.02 toget jeg hadde sett meg ut. Det klarte jeg uten problemer, og 27 minutter senere var jeg på Paddington stasjon i London. En kort spasertur ned mot Hyde Park fulgte, og på Lancaster Court Hotel hadde jeg planer om å kun slenge fra meg bagen. Det var nemlig noen timer til innsjekking, og jeg forventet ikke at rommet var klart. Det var det imidlertid, og etter å ha sjekket inn gikk jeg den korte veien ned til Lancaster Gate undergrunnsstasjon, hvorfra tubens Central Line fraktet meg til Liverpool Street.

Somletoget til Cheshunt tok meg videre gjennom Londons nordlige bydeler, til jeg omsider kunne stige av på stasjonen Theobalds Grove. Etter en ørliten vanningspause på puben The Wheatsheaf rett ved stasjonen, la jeg på vei langs Theobalds Lane. Kort tid etter dukket innkjørselen til Cheshunt Stadium opp på høyre hånd. Jeg betalte meg inn, men fant ut at de allerede var utsolgt for dagens program. Riktignok var det allerede en del som hadde tatt den korte turen fra Enfield, i tillegg til hjemmesupporterne. Men med det som visstnok var 208 tilskuere tilstede var dette for meg temmelig overraskende. Det gikk nokså samtidig opp for meg at jeg i ørska må ha fått det for meg at avspark var klokka 15.00, og ikke det korrekte 14.00. Men heldigvis var jeg tidlig ute, og det var fortsatt drøye 20 minutter til avspark da jeg ankom.

Jeg rakk hvertfall å raske med meg et skjerf fra klubbsjappa, samt å knipse noen bilder. Den nærmeste langsiden med klubbhuset er ganske fjong med sine to separate tribuner, mens tribunen som dekker en liten del av motsatt langside virket noe trist der den sto isolert uten noenting på til siden for seg. Heller ikke bak noen av målene er det noen noen ting – dvs bortsett fra et lavt gjerde.

Mange kvinner vil hevde at menn ikke er spesielt gode på multitasking. Men jeg klarte da å både drikke Strongbow, røyke og slå av en prat med et par Enfield-supportere, samtidig som jeg fulgte med på kampens første minutter. Det var jo i og for seg et skikkelig lokaloppgjør, men mens Enfield Town forrige sesong vant Isthmian League Divison One North, slet Cheshunt tyngre på nedre halvdel av samme divisjon. Enfield-supporterne var fullstendig klar over at det er en tøff divisjon de skal spille i denne sesongen. Det skal litt til for å hevde seg i toppen av Isthmian Premier, som de siste sesongene har bydd på knallhard kamp i toppen. Men de er i første rekke ute etter å etablere seg på dette nivået, noe jeg personlig tror de skal klare greit. Det ville være temmelig overraskende for meg om Enfield Town skulle rykke rett ned igjen.

Uansett; Cheshunts keeper Glenn Williamson måtte i ilden allerede i kampens første minutt. Han måtte slenge seg så lang han var, og fikk nok av fingrene på ballen til at skuddet fra Mitch Hahn ble styrt utenfor. Gjestene dominerte i det hele tatt fra start, og Cheshunt-forsvaret hadde nok å henge fingrene i. Heldigvis for vertene fikk stopperne Tom Fletcher og Darren Williams ryddet opp i det meste som kom. Det de ikke fikk feid unna, ble stoppet av keeper Williamson. Men etter 27 minutter kunne ingen av disse hindre scoring, da gjestenes Bryan Hammatt fikk vendt opp inne i feltet og satt inn 0-1. Endield Town fortsatte å presse, mens hjemmelagets sjanser besto av dødballer. Den beste av disse var et frispark som førte til at Ryan Wade skjøt over på volley, og lagene gikk til pause med ettmålsledelse til gjestene. Men ikke før Mitch Hahn igjen hadde fyrt løs og truffet tverrliggeren.

I pausen fikk jeg slått av en prat med noen Cheshunt-supportere som håpet å kunne forbedre forrige sesongs 18. plass, og kanskje kunne kjempe om en playoff-plass. Samtidig fikk jeg høre den gamle leksa om manglende ressurser – sistnevnte problemstilling fra begge sett supportere. Det var også tid til å få en innføring i situasjonen rundt de forskjellige Enfield-klubbene fra et par bortesupportere. Min oppfatning om en rivalisering mellom Enfield Town og Enfield 1893 var forsåvt riktig, men Town supporterne ga uttrykk for at de fortsatt velger å se på den opprinnelige klubbens tradisjonelle rival Barnet som sin største rival, og at Enfield 1893 for dem ikke eksisterer. Så er det nok likevel noen bitre følelser der.

Begge lag gjorde flere bytter i pausen, og det var en av innbytterne som var sterkt medvirkende til at kampen skiftet karakter i andre omgang. Lee Brennan skapte umiddelbart problemer for Enfield Town ute på sin venstre kant, og allerede etter to minutter av andre omgang hadde Cheshunt sin hittil største sjanse i kampen da Ryan Mattos skjøt like over. Mens gjestene hadde hatt initiativet i første omgang, var det nå Cheshunt som dominerte og presset tilbake rivalene fra divisjonen over.

Flere ganger kom Brennan seg fri på kanten, men avslutningene sto enten ikke i stil eller det var ikke nok initiativ i boksen. Og etter rundt timen spilt holdt det på å straffe seg da forsvaret glapp. Men Enfield-spissen snublet rett og slett i ballen alene med keeper, og da han endelig fikk kontroll, fikk keeperen en fot på ballen. The Ambers fortsatte ufortrødent å presse Towners bakover, men utligningen lot vente på seg. Etter 85 minutter fikk de omsider uttelling, nær sagt selvsagt etter flott forarbeid av Lee Brennan. Han snurret rundt med gjestene på kanten og la ballen til rette for nykommeren Jose Espinosa som skjøt i mål fra drøye 20 meter.

A game of two halfs sier engelskmennene, og sjeldent har det passet bedre enn på det som utspilte seg på Cheshunt Stadium denne søndagen. Slik sett var 1-1 et rettferdig sluttresultat, og jeg unnet meg en pint i baren før jeg stabbet meg mot Theobalds Grove stasjon.

På toget ned til Liverpool Street avtalte jeg å møte min kompis Matt som bor i London, og Paddington ble avtalt møteplass. Etter retur med Central Line tilbake til Lancaster Gate møtte jeg Matt, og vi slo oss ned på puben Pride of Paddington. Der ble vi sittende og forlyste oss til nesten stengetid, da vi tok farvel og jeg returnerte til hotellet. Da ble tid omsider tid til å lese litt nøyere i ny utgave av Non League Paper som jeg tidligere på dagen hadde gått til innkjøp av hos WHSmith på Reading stasjon.

 

Ground #78:
Cheshunt – Enfield Town 1-1 (0-1)
Pre-season friendly
Cheshunt Stadium, 22 July 2012
0-1 Bryan Hammatt (27)
1-1 Jose Espinosa (85)
Att: 208
Admission: £5
Programme: Sold out

 

Dag 6: Mandag 23.07.2012 St Albans City – Luton Town

Langt friskere enn morgenen før våknet jeg mandag morgen. Formiddag er vel kanskje rettere sagt, da jeg hadde unnet meg den luksus å dra meg til bortimot halv tolv. Jeg kom meg omsider ut og klarte raskt å finne et etablissement i Paddington området som serverte engelsk frokost lenger enn til klokka 12. Med en sen frokost i magen hadde jeg tid til å kunne konsentrere meg litt om jobbrelaterte ting, og på en internettcafe rett ved fikk jeg sjekket mail og korrespondanse med forlaget. Dette førte til at jeg ble sittende travelt opptatt med den slags i godt over to timer. Omsider gikk turen til London St.Pancras stasjon, hvor jeg – ikke for første gang – surret litt for å finne riktig avgangssted for toget mitt. Men etter en liten stund kom den logiske tanken at togene til St. Albans selvsagt ville gå fra samme sted som togene til Luton, som jeg har tatt ved flere anledninger. Dette viste seg å stemme, og etter litt over en halvtime på toget sto jeg utenfor St. Albans stasjon med blikket vendt mot puben The Horn.

Jeg hadde ikke rukket mange slurkene av min Strongbow før jeg fant ut at flere hadde samme idé. En gruppe Luton supportere kom og slo seg ned på uteserveringen, og tippet optimistisk at det i dag ville komme hvertfall 1000 – kanskje til og med 1500 – tilreisende fra Luton. Med tanke på klubbens skjebne de siste tre sesonger var de forståelig nok noe forsiktige med å antyde opprykk kommende sesong, men måtte innrømme at de nok var blant de heteste favorittene. Og omsider kom det frem at det kun er opprykk som gjelder denne sesongen, noe som overhodet ikke er overraskende. Helt siden sesongen med 30 minuspoeng og nedrykk fra Football League har vel dette vært alfa og omega i Luton, og alt annet har nok med de skyhøye forventningene vært å betegne som fiasko.

Jeg drakk opp og forlot gruppen med Hatters fans, og en lokal helts krongelete beskrivelse av noe som skulle være en ørliten snarvei ble forkastet til fordel for veibeskrivelse fra klubbens hjemmeside og utprintet kart. Veien gikk langs parken Clarence Park, før en avstikker etterhvert ledet meg til St. Albans Citys hjemmebane med samme navn.

Porten der sto på gløtt, og var ifølge en kar rett på innsiden ikke åpen ennå. Han tok imidlertid imot mine inngangspenger og lovet å komme opp i klubhusets bar med min billett. Baren lå i andre etasje av bygget tilknyttet hovedtribunen. Det var kun et par fremmøtte foreløpig, og med en pint cider i hånden gikk jeg runden rundt i baren for å kikke på bilder og utmerkelser på veggene. Hjemmesupporterne jeg etterhvert snakket med uttrykte slik jeg tolket det en viss usikkerhet før sesongstart, men etter 8. plass i fjor håpet noen å kanskje kunne kjempe om en plass i playoff. Southern League Premier Division er imidlertid en tøff divisjon. Og den ble ikke mindre tøff da Kettering Town ble flyttet ned hit etter sesongslutt, og Kettering ble av St. Albans folket utpekt som den store favoritten mens lag som AFC Totton, Leamington og Cambridge City også ble nevnt. Barwell skal visst også satse hardt, og hjemmesterke lag som Stourbridge og Chesham kan igjen bli å regne med.

I mellomtiden hadde det strømmet på med folk i baren, og det nærmet seg avspark. St. Albans City hadde to dager tidligere gått på en stjernesmell da de på hjemmebane tapte en treningskamp mot Barnet med hele 2-10. Luton Town på sin side hadde samme dag knust AFC Dunstable med overbevisende 7-1, så alt skulle ligge til rette for en underholdende kamp. Men jeg tenkte samtid at det ikke skulle forundre meg om det med slike forventninger ble en kjedelig 0-0 kamp. Jeg kom plutselig på at personen som hadde tatt imot mine inngangspenger ikke hadde innfunnet seg i baren, men regnet med at han kanskje ville stå ved inngangen. Det gjorde han ikke, og den eldre vakten som sto der syntes ikke helt overbevist av min forklaring. Bak meg sto en dresskledd herre og fulgte med, og jeg unnskyldte meg og sa han bare fikk gå forbi. Det ville han ikke, og han viste seg å være hjemmelagets formann Ian Ridley. Han spurte mistenksomt etter en beskrivelse av denne personen, og det var en svært tynn sådan jeg kunne gi. Han forsvant inn og kom tilbake etter to minutters tid for å spørre om vedkommende hadde på seg en hvit polo, noe jeg kunne bekrefte før han igjen forsvant inn porten

Der ble jeg stående å prate med den eldre vakten som viste å være en Rangers-supporter født og oppvokst i Glasgow, til formann Ridley etter 5 minutters tid returnerte unnskyldende med en billett til meg. Med utsolgte programmer dagen før friskt i minne, ante jeg det verste da jeg fikk beskjed om at de ikke hadde flere programmer. Men programselgeren fulgte opp med å si at flere var på vei, og Ridley selv kom kort etter bærende på en ny eske programmer hvorfra han ga meg det øverste. Et ganske fint glossy farge-program var det; et felles-program for alle oppkjøringskampene.

Jeg fikk endelig tatt Clarence Park ordentlig i skue, og forelsket meg umiddelbart i anlegget. Ikke minst den assymetriske og veldig blå hovedtribunen er jo intet mindre enn en perle! Til tross for at det er en sittetribune – forøvrig anleggets eneste sådan. Clarence Park oser i det hele tatt karakter, til tross for at det gamle treet som tidligere sto inne på tribunen bak det ene målet nå dessverre er borte. Et par supportere kunne fortelle om dette treet, der de mimret om sine yngre dager på fotballkamper her – da treet både ga delvis ly for regnet, og delvis sikret ammunisjon til å pepre bortelagets keeper med eikenøtter. Denne fredede eika var ved flere anledninger grunnen til at klubben ble nektet videre avansement i pyramiden, helt til den plutselig og på mystisk vis døde.

Det hadde riktignok møtt frem en del folk denne mandagen, men Luton-supporternes anslag fra tidligere viste seg å være vel optimistisk. 582 betalende kunne se dommeren blåse i gang kampen, og det var en gammel kjenning som straks skapte kampens første sjanse. Ex-City spiller JJ O’Donnell vant ballen og stormet inn i feltet. Pasningen fant Stuart Fleetwood på bakerste stolpe, men hans heading traff ikke mål. O’Donnell var kort etter igjen tilrettelegger da Ronnie Henry headet hans corner like utenfor. Luton var det klart dominerende laget, men hjemmelaget kjempet hardt og gjorde en relativt god jobb med å holde gjestene fra livet uten å skape altfor mye selv.

Keeper Nick Jupp måtte dog i sving ved flere anledninger. Ikke minst etter rundt 20 minutter, da Luton-nykommer Scott Rendell ble glimrende spilt gjennom av Greg Taylor. Men en avslutning både Rendell og de fleste andre så i mål ble stoppet av en imponerende refleksredning fra Jupp. Luton og Rendell skulle imidlertid få målet sitt, og det kom etter 34 minutter spilt. Jake Howell spilte fri Stuart Fleetwood som kikket opp og passet til Rendell, som hadde en enkel jobb med å bredside ballen i tomt mål. Kun tre minutter senere slo gjestene til igjen, og med rollene byttet om da Rendells ball i bakrommet fant Fleetwood. Forrige sesongs Hatters-toppscorer dro en skuddfinte, og med keeper Jupp sprellende på bakken lobbet han fikst over ham og i mål til 0-2. Det nærmeste hjemmelaget kom var et langskudd like utenfor fra Lewis Toomey, som manager David Howell er overbevist om at kan bli en storscorer på dette nivået med den rette partneren. Rendell var også frempå igjen og kunne økt ledelsen like før pause, men en flott redning fra Jupp gjorde at det sto 0-2 halvveis.

Etter en tur innom klubbsjappa ble det tid til en tur tilbake i baren for en pint med gyllen forfriskning.

Tilbake inne på stadion hadde dommeren akkurat blåst igang andre omgang, med 7 bytter fra hjemmelagets side mens Luton byttet 5 spillere. Og St. Albans startet andre omgang friskt, men angrepene deres syntes å stoppe opp hver gang de nærmet seg Lutons 16-meter. Knallharde skudd fra Solomon Shields ble to ganger blokkert mer eller mindre ufrivillig av Hatters-forsvaret. Luton på sin side så også tammere ut enn i første omgang, og avlsutninger fra Taylor og Fleetwood ble greit håndtert av City-keeper Jupp.

Idet kampen virket i ferd med å avta i underholdning og intensitet blåste O’Donnell litt liv i kampen igjen med noen flotte raid på Lutons venstre kant. Ved en av disse skar han inn og fyrte av en suser som smalt på utsiden av St. Albans-målets stolpe. Men snart var det noe overraskende hjemmelaget som mot slutten overtok initiativet. Og for å låne et utrykk fra Bengt Eriksen fikk de vasket frem tre gode sjanser i kampens siste minutter. Alle falt til Chris Henry, som burde tegnet seg på scoringslista. To skudd og spesielt en heading burde sørget for redusering, men dommeren blåste av til 0-2. Jeg mistenker Luton for å ha gjort det de måtte med foten ikke spesielt hardt på gasspedalen. Men de virket til tider svært solide, og muligens ikke spesielt klok av skade tror jeg nok en gang at Luton blir å finne helt der oppe som laget å slå denne sesongen.

Etter en kjapp pint eller to i klubbens bar begynte det å tynnes ut, og jeg satt etterhvert kursen tilbake mot St. Albans stasjon. Denne gangen tenkte jeg gå gjennom den offentlige parken, selv om jeg halvveis gjennom denne erindret å ha bli fortalt at parken stenges ved mørkets frembrudd. Alle portene var stengt, men jeg fortsette så i lende og kom meg heldigvis ut parkens hovedinngang som tydeligvis var i ferd med å stenges. Så gjensto kun togturen ned til St. Pancras og tuben derfra til Paddington, før jeg som den sunnhetens apostel jeg er forspiste meg på en grådig porsjon takeaway mens jeg så film på hotellrommet.


Ground #79:
St. Albans City – Luton Town 0-2 (0-2)
Pre-season friendly
Clarence Park, 23 July 2012
0-1 Scott Rendell (34)
0-2 Stuart Fleetwood (37)
Att: 582
Admission: £4,50
Programme: £2

 



0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg